Vinn ett "Magic Moment of Poker" hos bwin

Vinn ett "Magic Moment of Poker" hos bwin 0001

Bwin Poker vill att 2009 ska bli det året då just du får uppleva ditt egna "magiska ögonblick inom poker", detta genom en årslång serie där en mängd paket till olika sportevenemang kommer att delas ut. Vinnarna av dessa paket kommer att omhändertas på bästa tänkbara sätt i absolut VIP-klass. Dessa paket är "all-inclusiv" paket där du får flygbiljetter, middagar, uppleva större sportevenemang samt spela poker om en plats till en väldigt speciell final i Wien, senare i år.

Det första magiska ögonblicket är ett all-inclusive paket till Portugal och fotbollsmatchen mellan Real Madrid och Atlético Madrid i mars. Då de är ett all-inclusive paket kommer bwin att stå för flygbiljett och måltider under denna fyra dagar långa vistelse i Portugal. Se matchen i bästa tänkbara VIP-manér innan du tar plats vid pokerbordet och gör upp om en plats till en final som spelas i november. Denna satellit kommer att filmas för att senare sändas till miljontals tittare runt om i Europa

Varför inte försöka att vinna ett av dessa paket. Spela i en serie 6 dollars turneringar med rebuy och med $50 extra i prispotten. Dessa turneringar spelas klockan 20:00 följande dagar:

Torsdagen den 15 januari (Lösenord: MMOP1)

Söndagen den 18 januari (Lösenord: MMOP2)

Måndagen den 19 januari (Lösenord: MMOP3)

Onsdagen den 21 januari (Lösenord: MMOP4)

Torsdagen den 22 januari (Lösenord: MMOP5)

Söndagen den 25 januari (Lösenord: MMOP6)

Måndagen den 26 januari (Lösenord: MMOP7)

Onsdagen den 28 januari (Lösenord: MMOP8)

Torsdagen den 29 januari (Lösenord: MMOP9)

Söndagen den 1 februari (Lösenord: MMOP10)

De tre bästa spelarna från respektive turnering går vidare till en final som spelas den 8 februari klockan 20:00. Här kommer spelarna göra upp om:

1 plats – Det ultimata fotbollspaketet till Portugal värt €3150

2 plats - $200 i kontanter

3 plats - $100 i kontanter

För att kunna slåss om detta paket, ladda då ner bwin Poker genom PokerNews, öppna ett konto, gör en insättning och använd dig av ovan nämnda lösenord samtidigt som du köper in dig i respektive turnering. Befintliga bwin Poker spelare är självfallet också välkomna att spela.

[I]PokerNews notisen: Ni har väl inte missat att bwin Poker även håller i en PokerNews Alpine Cup satellit serie där tre lyckliga vinnare varje vecka, fram till den 21 februari vinner varsitt PNC Alpine paket värt €6000. Har du inget konto hos bwin Poker är det hög tid att du skaffar ett! Läs mer om denna satellit serie här[/I]

Vad tycker du?

Fler nyheter