888poker
New poker experience at 888poker

Join now to get $88 FREE (no deposit needed)

Join now
PokerStars
Double your first deposit up to $400

New players can use bonus code 'STARS400'

Join now
partypoker
partypoker Cashback

Get up to 40% back every week!

Join now
Unibet
€200 progressive bonus

+ a FREE Unibet Open Qualifier ticket

Join now

Michael Tureniec skriver drömkontrakt med Full Tilt Poker

Michael Tureniec skriver drömkontrakt med Full Tilt Poker 0001

Den 23-årige Michael Tureniec har varit en av Sveriges hetaste spelare under den sista tiden, med sin vinst i ett sidoevent i Amsterdam Classics of Poker i höstas, sin andraplats i EPT London och nu 19 platsen i Aussie Millions, som precis avslutats. Under dagarna efter Aussie Millions skrev Michael, tack vare sin pokeragentur Vegas Group tillsammans med Poker Icons, på ett drömkontrakt med Full Tilt Poker och blir därmed förste svensk att ansluta sig till Full Tilt. Han gör nu spelare som Gus Hansen, Phil Ivey och Howard Lederer sällskap!

Under dessa event saknade svensken, märkligt nog, en sponsor som nu Vegas Group tillsammans med PokerIcons ordnat åt honom. För Full Tilt kommer nu Michael att spela i en rad större turneringar runt om i världen samt tillhöra den exklusiva skara spelare som får sin egen klickbara avatar hos Full Tilt, där han från och med nu kommer att spela under sitt riktiga namn.

- Det känns verkligen jättekul att bli den första svensk som skriver på för Full Tilt Poker, berättar en lycklig Michael Tureniec från Australien där han just nu vilar upp sig efter sin 19:e plats i Aussie Millions i helgen. Han avslutar med att säga, det här är förstås ett stort steg i min pokerkarriär!

Vid årets Aussie Millions fick Gloria Baldin från PokerNews en pratstund med Michael, under dag 3 av Main Event.

Vi är nog inte helt ute och cyklar om vi säger att Tureniec är en av toppkandidaterna att utses till "Årets Pokerspelare 2008".

Relaterade turneringar

Relaterade spelare

Vad tycker du?