European Poker Tour har landat i paradiset

European Poker Tour har landat i paradiset 0001

Nu är det dags för PokerStars Caribbean Adventure (PCA) och däribland nästa stopp på European Poker Tour. Under de kommande fem dagarna kommer kunna följa den sjätte turneringen av denna säsongs EPT. På plats för att försvara sin titel från i fjol finns självfallet fransmannen Bertrand "ElkY" Grospellier. Spelplatsen för detta evenemang, är precis som under tidigare upplagor, Atlantis Hotel and Resort på Paradise Island, Bahamas.

Vi har oerhört nära att få en svensk vid finalbordet i fjolårets tävling i form av William Thorson. Dessvärre slogs han ut på den förödande finalbordsbubblan. William återvänder till detta event för att upprepa fjolårets framgångar men hoppas självfallet på en mer framskjutande placering, ett finalbord och kanske till och med en vinst.

Så gott som hela toppen av pokereliten finns på plats för att spela i detta event. Efter ett jul- och nyårsuppehåll är spelarna nu sugna på att komma tillbaka till pokerborden och slåss om de riktigt stora prispengarna. Peter Eastgate, Ivan Demidov, Dennis Phillips, Ylon Schwartz, Chino Rheem och Darus Suharto finns alla på plats tillsammans med Gus Hansen, Chris Ferguson, Jeff Madsen, Gavin Smith, Daniel Negreanu, och hela Team PokerStars förutom Raymond Rahme. Självfallet kommer vi att se en hel del svenskar med bland det startande och vilka dessa är presenterar vi när spelarlistorna offentliggjorts.

Vad tycker du?

Fler nyheter

Other Stories