Team PokerStars Victor Ramdin lämnade WPT-Main Event för att spela online

Team PokerStars Victor Ramdin lämnade WPT-Main Event för att spela online 0001

Vad som helst kan sägas om Team PokerStars Victor Ramdin men att ifrågasätta hans förmåga att våga lämna en live-turnering för att spela online eller hans lojalitet gentemot PokerStars är det nog ingen som vågar.

I den nyligen avslutade WPT-turnering Doyle Brunson Five Diamond World Poker Classic som spelades under veckan som gått fann sig Team PokerStars medlemmen Victor Ramdin i en tuff position och det hade ingenting att göra med hans motståndare vid bordet. Mitt under turneringen, reste sig Ramdin upp ifrån bordet, berättade att han var upptagen på annat håll, och lämnade turneringsgolvet.

Nu var det som så att Radmin hade två schemalagda VIP Club matcher att spela online hos PokerStars. I varje match hade en spelare spenderat 15 000 FPP för att få spela mot Ramdin. Victor själv hade betalat $15 000 för att få spela i denna WPT-turnering men när det väl kom till kritan var det inge snack om saken, online-matcherna gick först. Han räknade snabbt ut att han inte skulle förlora mer än 20 000 marker om han var borta en nivå ifrån live-turneringen om han begav sig upp på rummet för att spela, ett enkelt val enligt Radmin själv.

– Det är oerhört viktigt att behandla sina fans med respekt, kommenterade han.

Nu kan man tro att han, på grund av pågående live-turnering, gav onlinespelarna en enkel match för att snabbt komma tillbaka till bordet men så var inte fallet.

– Jag spelade för allt jag var värd och slaskade inte iväg mina maker hur som helst bara för att snabbt komma ner till live-turneringen igen.

Och belöningen? En bad beat i bägge online-turneringar som skickade tillbaka honom till turneringsgolvet. Tack vare sig hängivenhet till PokerStars VIP Club medlemmar utsågs han av World Poker Tour till Blue Diamond Almond Bold Player of the Day. Förutom äran och titeln belönas han även med en burk Blue Diamond Almonds levererad till hans dörr varje vecka, under ett år framöver. Som om detta inte vore nog lyckades han även ta sig till prispengarna efter att ha slutat på 61 plats ($23 420).

Vad tycker du?

Fler nyheter

Other Stories