UltimateBet & Absolute Poker är nu CEREUS Network

UltimateBet & Absolute Poker är nu CEREUS Network 0001

Tokwiro Enterprises är företaget bakom detta nya nätverk som går under namnet CEREUS Network. Detta nätverk är resultatet av en sammanslagning av Absolute Pokers och Ultmiate Bets kundbas till en gemensam plattform men fortfarande med två individuella varumärken. Via CEREUS kommer operatörerna att kunna leverera ett större utbud av spelare, bättre erbjudanden till sina spelare, fler avancerade funktioner och mer där till.

Som vi nämnde tidigare kommer dock båda dessa operatörer att behålla sitt varumärke och därigenom förbli en egen operatör i detta nätverk. Tidigare färgscheman, funktioner och design kommer att behållas så att gamla spelare känner sig som hemma. Men vad betyder då detta egentligen för spelarna? Den enda skillnad de kommer att märka av är fler spelare vid borden, större prispotter, lättare att hitta motstånd och framför allt högre säkerhet.

Med återlanseringen av UltimateBet och Absolute Poker på PokerNews vill vi fira detta genom att erbjuda totalt fem nya paket till 2009 års PokerNews Alpine Cup med kvalificeringen till den första freerollen som startar redan på juldagen. Vinnarna av respektive freeroll får varsitt paket värt $8300, ett paket som inkluderar Inköp till Main Event värt €1500 samt inköp till ytterligare en turnering, boende på femstjärnigt skidhotell, dagliga liftkort, privat helikopterfärd från flygplatsen till hotellet, inbjudan till fester samt kontanter till flygbiljetten.

Dessa fem $8500 freerolls kommer att spelas på följande datum:

UltimateBet – 9 januari klockan 01:35

Absolute Poker – 23 januari klockan 01:35

UltimateBet – 6 februari klockan 01:35

Absolute Poker – 20 februari klockan 01:35

UltimateBet – 6 mars klockan 01:35

Respektive freeroll har en prispott på totalt $8500 där vinnaren får detta paket värt $8300. De övriga $200 kommer att fördelas i enlighet med operatörens utbetalningsstruktur.

Kvalificeringen till dessa freeroll går till väga på följande sätt: Öppna ett konto hos Ultimate Bet (http://se.pokernews.com/download/34) och/eller Absolute Poker (http://se.pokernews.com/download/73) genom PokerNews, gör minst en minimuminsättning och spela därefter 250 raked händer under respektive kvalificeringsperiod. När alla krav uppfyllts måste du själv registrera dig till turneringen via turneringslobbyn. Skulle du redan ha ett konto hos någon av dessa operatörer, är du välkommen att spela i dessa freerolls så länge som ditt nuvarande konto öppnats via PokerNews under ett tidigare skede samt att kravet om antal spelade händer under respektive kvalificeringsperiod uppfyllts.

För närmare detaljer kring respektive freeroll och dess kvalificeringsperioder, besök då vår freerollsida.

Första gången du deltar i PokerNews freerolls? Vi rekommenderar starkt att ni läser igenom våra allmänna regler & villkor som gäller för våra freerolls.

Vad tycker du?

Fler nyheter

Other Stories