World Poker Tour och Full Tilt sluter sponsoravtal

World Poker Tour och Full Tilt sluter sponsoravtal 0001

WPT Enterprises Inc, ägare av World Poker Tour®, och FullTiltPoker.net™ presenterade idag ett reklamavtal mellan dessa två giganter inom poker. Under avtalet kommer Full Tilt få exklusiva reklamrättigheter innehållandes varumärkesplacering under sändningens gång och reklamfilmer under pauser. Detta avtal sträcker sig över alla kommande 26 avsnitt av den sjunde WPT-säsongen i både Amerika och Mexiko.

Detta avtal beskrivs som en "unikt sponsormodell för sport- och underhållningsindustrin i TV" och ger Full Tilt ett starkt fotfäste inom pokertour sammanhang samtidigt som de förstärker och förbättrar WPTs egna affärsmodell för tour-sponsring.

Steve Lipscomb, grundare och VD för WPTE kom med följande kommentarer kring detta:

- Vi är väldigt glada över att slutit detta avtal med FullTiltPoker.net™ som sammanför två väldigt starka varumärken, kända världen över. Med WPTs värdefulla varumärke samt tv-distribution genom FSN, tillsammans med Full Tilts enorma skara anhängare online, öppnar detta avtal nya dörrar för bägge parterna. Tillsammans kommer vi att nå nya marknader och fans världen över.

Full Tilt som idag består av ett 13-manna starkt pokerteam – Chris Ferguson, Phil Ivey, Howard Lederer, Jennifer Harman, Erick Lindgren, Erik Seidel, Andy Bloch, Phil Gordon, John Juanda, Mike Matusow, Gus Hansen, Allen Cunningham och det senaste tillskottet Patrik Antonius, har tillsammans 10 WPT titlar, 35 WSOP-armband och över 80 miljoner dollar inspelat under sina karriärer. Förutom detta, kanske världens mäktigaste pokerteam, finns en mängd prominenta spelare kopplade till Full Tilt, via sponsoravtal med mera. Pokerrummet i sig är idag det näststörsta pokerrummet online med enbart PokerStars framför sig. Under ett dygn har pokerrummet i snitt 8700 spelare inloggade samtidigt med en topp på över 13 000 aktiva spelare.

Vad tycker du?

Fler nyheter

Other Stories