PokerNews presenterar "PokerNews Credit Crunch Buster"

PokerNews presenterar "PokerNews Credit Crunch Buster" 0001

Det går inte en dag utan att vi får höra ett eller annat med ordet "finanskris" involverat och hur vi alla drabbas av allt som händer. De flesta affärsområdet har naturligtvis känt av de som pågår just nu och pokerindustrin online är inget undantag, även om vadslagning i sig sällan drabbas allt för hårt av en recension. En del pokerspelare oroar sig för att det ska bli "torka" kring pokerborden och att allt färre och färre spelare har pengar att spela med.

Det är inte bara spelare som går och oroar sig, även operatörerna känner av detta på olika sätt. Det har väl inte undgått någon att operatörer tvingats stänga ner, tänker i första hand på Duplicate Poker eller att nätverk som Cryptologic och Boss inlett samarbete.

För er som oroar er kan vi bara säga, var lugna. Pokern kommer inte att försvinna på något sätt. Tvärt om, under pågående recension kan till och med online pokern få ökad tillväxt. Visst, som spelare måste vi idag vara mer selektiva och noggranna med vad vi gör med vår bankroll, vart och vad vi spelar. Det är med anledning av detta som vi på PokerNews presenterar denna "PokerNews Credit Crunch Buster" där vi presenterar en oberoende guide till hur du får ut det mesta av din tid och dina pengar. Vi kommer också att presentera erbjudanden som kan få din bankroll att öka under dessa hårda tider.

Dela upp din bankroll

Vårt första råd är att ni inte placerar alla ägg i en och samma korg. Finansexperter råder folk att sprida ut och fördela sitt kapital över ett flertal olika banker och på så sätt skydda pengarna. På samma sätt kan detta tillämpas till din bankroll. Över stora lag är dina pengar säkra hos en pokeroperatör, speciellt hos de större aktörerna men under dessa turbulenta tider kan vad som helst hända. Det finns en chans, om även en liten sådan, att operatören du spelar hos eller den bank som operatören använder sig av, går omkull. Varför riskera att förlora hela ditt kapital genom att ha de placerat på ett och samma ställe.

Även om du inte förlorar pengarna, varför riskera att inte ha tillgång till dem under en längre tid. Fördela istället dina risker genom att placera pengarna hos ett flertal rum. Om du spelar hos flera operatörer, försök ha ett lika stort kapital i alla rum samt motsvarande summa hos internetplånböcker (eWallets) som Moneybookers eller Neteller. Du minskar risken samtidigt som du ökar din flexibilitet.

Vi vill bara påpeka att dina pengar är säkra hos de större operatörerna och de som nämnts ovan är bara ett sätt att planera för utifall de värsta skulle hända och då hoppas på de bästa.

Håll ett öga på valutakurserna

Vi befinner oss inte enbart i en turbulent finansiell situation just nu. Även valutakurserna har ändrats markant, vilket för vissa kan ses som positivt samtidigt som de är negativt för andra. Dollarn har tillexempel blivit nästan 2 kronor dyrare under de senaste 6 månaderna och är idag värd över 8 kronor per dollar. Även euro har blivit dyrare och är idag värd över 10 kronor per euro. Det är inte enbart dessa två valutor som ökat i värde utan även kronan som sjunkit en hel del. Både den svenska och norska kronan har rasat under de senaste två månaderna. På bara två månader har till exempel dollar blivit 1.4kronor dyrare.

Spelare som sitter med dollar på sina spelkonton sitter dock bara och ler. Ju mer kursen stiger i värde, desto mer kan de räkna med att ta ut i svenska kronor. Spelare som dock planerar på att starta upp sitt pokerspel kommer att se att de idag inte få i närheten av den mängd dollar de kunde ha fått 2 månader sedan.

Här kan det vara ett ypperligt tillfälle att dra nytta av rådande valutakurser. Smarta spelare kan tjäna en avsevärd slant om de placerar sina pengar korrekt. Att ta ut sina hårt förtjänade pengar kan vara en bra idé, sitta på den en stund och hoppas på att till exempel dollarn blir billigare igen och då köpa tillbaka samma mängd dollar, men denna gång för en betydligt lägre summa.

En spelare som beslutar att växla in 10 000 dollar idag skulle få drygt 80 000 kronor. Skulle sen dollarkursen rasa kan samma spelare köpa tillbaka dessa 10 000 dollar men denna gång för betydligt lägre, säg 65 000 kronor och på så sätt ha tjänat 15 000 kronor, bara genom att dra nytta av valutakurserna.

Självfallet fungerar detta åt båda håll och kan därför vara en idé att avvakta med att göra en insättning till ditt pokerkonto och på så sätt spara pengar, att invänta bättre kurser. Vill du inte behöva få huvudvärk över rådande valutakurser, spela då hos en operatör som tillåter dig att spela med svenska kronor.

Denna veckas PokerNews Credit Crunch Busters

Varje vecka kommer vi att presentera bästa möjliga erbjudanden så att du, på ditt eget sätt, kan få mer valuta för pengarna. Denna vecka handlar allt om resor till Australien och möjligheten att åka dit för nästintill ingenting.

Littlewoods Poker har snällt nog anordnat ett poäng/rake race för PokerNews spelare där segraren vinner ett Aussie Millions paket värt $12 500. Det hela går ut på att spela in så mycket poäng som möjligt från idag fram tills den 25 december. Spelaren med mest poäng efter att kvalificeringsperioden upphört, vinner detta Aussie Millions paket. Paketet består av inköp till Main Event värt $10 500, boende på exklusivt hotell och kontanter till flygbiljetter till vackra Melbourne. Normalt är dessa typer av rake race väldigt tuffa där man som spelare tvingas tampas med ett stort antal motståndare. I och med att detta race är öppet enbart för PokerNews spelare betyder de ett begränsat spelfältet med betydligt mindre spelare än normalt. Dina chanser att ro hem förstapriset ökar därmed! Här under finner ni vad ni kan vinna i detta race:

1 plats - $12,500 Aussie Millions paket

2 plats - $1025 i kontanter samt biljett till Littlewoods Aussie Millions satellit

3 plats - $900 i kontanter samt biljett till Littlewoods Aussie Millions satellit

4 plats - $300

5 plats - $250

6 plats - $200

7 plats - $150

8 plats - $100

9 plats - $50

10 plats - $25

Allt du behöver göra är att skapa ett konto hos Littlewoods Poker genom PokerNews, göra en insättning och därefter sätta igång att spela in poäng. Samtidigt som du skapar detta konto kan du ta del av en insättningsbonus på upp till £200 på din första insättning. Föredrar du istället att försöka vinna dessa typer av paket på ett mer traditionellt sätt, genom att spela en multi-table turnering, finns dessa möjligheter också. Poker770, Titan Poker och Full Tilt Poker, med flera, håller alla i exklusiva freerolls för PokerNews spelare. För mer information om när och hur du kvalificerar dig, besök då vår freerollsida. Kom ihåg, skapar du ett konto hos någon av våra samarbetspartners, via PokerNews, får du även ta del av framtida erbjudanden för PokerNews spelare!

[I]Titta in igen nästa vecka för nästa upplaga av "PokerNews Credit Crunch Buster".

Vad tycker du?

Fler nyheter

Other Stories