PartyPokers Premier League kommer allt närmare

PartyPokers Premier League kommer allt närmare 0001

Med tio dagar kvar saknas det ännu tre spelare i uppställningen inför denna upplaga av PartyPokers Premier Poker League. Bland de senaste namnen som presenterats finner vi Tony G och Dave "The Devilfish" Ulliot. Åter igen ska dessa två herrar tampas mot varandra i detta event vilket gör att vi tittare med andra ord inte behöva oroa oss för ett händelselöst event. Inte med dessa två spelare vid bordet.

De flesta pokerintresserade har väl vid ett eller annat tillfälle sett en eller bägge dessa spelare i något tv-program och då fått ett smakprov på vad de är kapabla till vid pokerborden. Är det något de behärskar är det att snacka och snackar gör de. Man skulle nästan kunna jämföra spelarna med orm, de hugger så fort de bara får chansen. Även om de vid bordet sitter och snackar skit om varandra, till varandra är de goda vänner vid sidan av pokern. Klart att de bjuder till lite extra när tv-kameran är riktad mot dem.

Övriga spelare som också är klara och presenterade att delta är Annette Oberstad, Roland de Wolf, Vicky Coren, Nenad Medic, Andy Black, Juha Helppi och för första gången på europeisk mark, JC Tran. Tran har aldrig tidigare varit här i Europa och spelat poker men efter att ha tackat ja till att delta i detta evenemang kommer han nu, för första gången någonsin, visa vad han går för på europeisk mark.

Frågan är nu bara vilka de övriga tre spelarna kommer att bli. Ska vi åter igen få se Phil Hellmuth eller kommer Annie Duke samt Marcel Luske att komma tillbaka för att delta en andra gång i detta event.

I den förra upplagan av detta event blev det Andy Black den slutgilltiga segraren, före Roland de Wolf och Tony G. Segern gav Andy $250 000. Länge var han känd som "den mest talangfulla pokerspelaren i världen som aldrig vunnit en större pokerturnering".

- Jag har väntat i 20 år på detta , sa en tårögd Andy efter segern. De om något borde säga hur mycket denna seger betydde för honom. Ska han lyckas försvara titeln återstår att se.

Vad tycker du?

Fler nyheter

Other Stories