Onlinepoker-SM 2008 - Resulat mörkpoker samt heads-up

Onlinepoker-SM 2008 - Resulat mörkpoker samt heads-up 0001

Online Poker-SM pågår för fullt hos Unibet Poker, i samarbete med Svenska Pokerförbundet. Avklarat är redan short-handed turnering samt de två första speldagarna av Main event, som är framme vid finalbordet, ett finalbord som spelas den 9 november. Nu kan vi även presentera två ytterligare SM-mästare, denna gång i mörkpoker samt heads-up.

Först ut var mörkpoker som visade sig ha ett stort intresse hos spelarna. Avgörandet skulle komma in på småtimmarna, strax efter halv fyra på morgonen. I den avgörande handen blev det triss mot högre triss, fyror mot ess och Billy Lundgren aka blueblues var den av spelarna som drog det längsta strået. I heads-up besegrade han Per "PyrRollinA" Sjögren. Segern innebar en prischeck på 4625 euro.

Näst ut på schemat stod heads-up där 256 spelare kom till start. Långt innan spelstart var denna turnering fullsatt och intresset var stort bland spelarna.Till start kom ett flertal kända spelare som bland annat Glimne, Norinder, Sjögren, Dregen med flera. Segrade gjorde till slut spelaren med nicket rag_bi efter att han besegrat gurre5 i den avgörande matchen. För segern kunde rag_bi inkassera 6912 euro medans gurre5 fick 3840 för sin andraplats. Joppe64 samt jorgebretti slutade på 3-4 plats och fick 2048 euro vardera.

Idag torsdag står Texas hold em fixed limit på spelchemat. Inköpet, precis som övriga, icke main event turneringar, ligger på 100+5 euro.

Vad tycker du?

Fler nyheter

Other Stories