Jonas "Nebuchad" Danielsson i allvarlig olycka

Jonas "Nebuchad" Danielsson i allvarlig olycka 0001

Jonas "Nebuchad" Danielsson hade rest till Thailand och Koh Samui för att ladda batterierna, njuta av sol och värme samtidigt som han en kortare paus från pokern. Väl på plats beslöt sig Jonas för att pröva på något som kallas "kite-surfing", ett slags vindsurfing men du surfar med en bräda och en fallskärmsliknande anordning.

Det var då olycka var framme och Jonas flög rakt in i en strandfotbollsarena och tappade medvetandet under en lång period. Efter incidenten fördes han till sjukhus där han undersöktes av läkare och det konstaterades att han drabbats av en skallfraktur samt skrapsår och brutna ben. Jonas själv skrev på sin blogg hos Ladbrokes att "jag trodde jag skulle dö men med stöd från min vän Eric som hjälpt till under denna svåra period har jag kunnat återhämta mig och är nu på bättringsvägen."

Förutom skallfrakturen och sprickor i ben bröt han även ena foten. Den var så pass skadad att han tvingades till operation för att fixera benen igen. Fyra skruvar opererades in och nu återstår en lång rehabiliteringsperiod. Allt detta inträffade för drygt två veckor sedan, den 14 november.

Tre dagar senare var Jonas uppe och gick på kryckor men på grund av en antydan till infektion i foten var läkarna inte redo att skriva ut honom från sjukhuset . Två dagar senare, den 19 november, beslöt sig dock läkarna för att skriva ut honom och han kunde då flytta från sjukhuset till hotellet. Nu återstår en sex veckors rehabiliteringsperiod innan Jonas ska vara helt återställd, i alla fall om man ska tro på de läkarna sagt till Jonas.

Vi på PokerNews hoppas att allt går väl för Jonas och att han blir fullt återställd igen. Nu återstår det bara att se om han lyckas ta sig hem någon gång med tanke på pågående protester i Thailand. Protestanter som protesterar mot den sittande regeringen har belägrat bägge Bangkoks flygplatser som tvingats stänga ner. Inga plan kan varken landa eller lyfta just nu. Turister som Danielsson med flera kan nu bara vänta och avvakta till dessa oroligheter upphör, innan de kan återvända till Sverige och vintern igen.

Vad tycker du?

Register to leave a comment

Fler nyheter

Other Stories