Vinn en del av prispengarna via PokerStars "Million Dollar Men"

Vinn en del av prispengarna via PokerStars "Million Dollar Men" 0001

Den 117 dagar långa väntan är snart över. Om ett par dagar kommer finalbordet av årets World Series of Poker att spelas och de börjar hetta till sig både bland spelarna och vid sidan av bordet. Hos PokerStars pågår för närvarande deras "Million Dollar Men" erbjudande där PokerStars spelare ges möjligheten att vinna ordentligt med pengar. Vad skulle du säga om att få en procent av någon av finalisternas prispengar. Detta är just vad som erbjuds via denna promotion.

Inte mindre än sex av de nio finalisterna kommer att representera PokerStars vid finalbordet, som återupptas den 9 november. Dessa är chipetta Dennis Phillips, den ryska pokertalangen och WSOPE-finalisten Ivan Demidov, dansken Peter Eastgate, Ylon Schwartz, Darus Suharto och David "Chino" Rheem. Alla dessa sex spelare har deltagit i en mängd olika kvalificeringsturneringar där PokerStars spelare givits möjlighet att vinna allt från prispengar till procentandelar i spelarens WSOP-vinst. Finalisterna är redan innan de ens hunnit sätta sig vid finalbordet, garanterade $900 670. Har de turen att gå hela vägen fram till förstaplatsen kommer de att lämna bordet med $9,119,517 på fickan. De 100 bästa spelarna i varje "Million Man" kvalificeringsheat kommer att dela på 1 % av spelarens prispengar. Skulle en av dessa PokerStars spelare vinna turneringen kommer dessa 100 spelar att få dela på $91 195, nästan $912 per spelare. Detta är alltså utöver de prispengar som varje heat består av, med en förstaplats värd $10 000.

Den 9 november spelas kvalificeringstävlingarna med % av respektive spelares vinstpengar som pris. Här kan du köpa in dig i till exempel förhandsfavoriten Dennis Phillips turnering för låga 500 Frequent Player Points (FPPs) eller om du vill gå den långa vägen, att säkra dig en plats via satelliter från låga 10 FPPs. Detta event finner du under turneringsfliken i PokerStars lobby, sen under "Special"-fliken.

För ytterligare information om chansen att vinna % i någon av PokerStars Million Dollar Men, besök då www.pokerstars.com/wsop/novembernine/share/.

Vad tycker du?

Fler nyheter

Other Stories