JC Tran spelar för PKR i Premier Poker League III

JC Tran spelar för PKR i Premier Poker League III 0001

PKR.com, nästa generations pokerrum, presenterade idag nyheten att ledande pokerproffset, JC Tran kommer spela för Team PKR under pågående PartyPoker.com Premier League III.

JC Tran är en av världens kanske mest fruktade turneringsspelare och är rankad etta på ESPN-Bluff rankinglista. Under sin pokerkarriär har han lyckats spela in över 6.8 miljoner dollar och är en av få spelare som lyckats med bedriften att vinna både ett World Series of Poker armband och WPT-titel. Under de senaste fem åren har JC lyckats placerar sig i pengarna i WSOP vid inte mindre än 23 olika tillfällen, däribland sju finalbord. Utöver detta har han även elva WPT-placeringar som genererat prispengar varav fem var finalbord.

JC Tran är inte bara en fruktad spelare vid turneringsborden, han är även en högt aktad och respekterad bland sina motståndare. Med anledning av detta har Tran utsetts till ambassadör vid Asian Poker Tour, den största och populäraste pokertouren i Asien just nu.

I PartyPokers Premier Poker League III kommer Tran att ställas mot ett hårt motstånd. Han tillsammans med elva kända pokerprofiler, kommer göra upp om en prispott på 1.25 miljoner dollar, en prispott som genererats av inköpet på $75 000 tillsammans med de 350 000 dollar PartyPoker lagt till prispotten.

Följande 12 heat kommer att spelas:

Heat 1

1 Roland de Wolfe

2 Annette Obrestad

3 Andy Black

4 Peter Eastgate

5 Devilfish

6 JC Tran

Heat 2

1 Tony G

2 Medic

3 Hellmuth

4 Dwan

5 Helppi

6 Coren

Heat 3

1 De Wolfe

2 Hellmuth

3 Medic

4 Obrestad

5 Helppi

6 Tony G

Heat 4

1 Devilfish

2 JC Tran

3 Eastgate

4 Dwan

5 Black

6 Coren

Heat 5

1 Obrestad

2 Medic

3 Coren

4 Helppi

5 JC Tran

6 Eastgate

Heat 6

1 Devilfish

2 Hellmuth

3 Tony G

4 Dwan

5 Black

6 De Wolfe

Heat 7

1 JC Tran

2 Tony G

3 Medic

4 Dwan

5 De Wolfe

6 Hellmuth

Heat 8

1 Devilfish

2 Eastgate

3 Obrestad

4 Black

5 Helppi

6 Coren

Heat 9

1 Helppi

2 Medic

3 Hellmuth

4 JC Tran

5 Devilfish

6 Eastgate

Heat 10

1 Tony G

2 Black

3 Obrestad

4 Coren

5 Dwan

6 De Wolfe

Heat 11

1 Helppi

2 Hellmuth

3 Tony G

4 Obrestad

5 Dwan

6 Black

Heat 12

1 Devilfish

2 JC Tran

3 Eastgate

4 Medic

5 Coren

6 De Wolfe

Totalt 12 heat kommer att spelas där poäng delas ut i respektive heat. De fyra bästa spelarna går sedan vidare till en final. Slutligen kommer två spelare återstå och dessa två kommer göra upp om förstapriset. Evenemanget drog igång idag, den 24 och pågår fram tills nu på söndag, den 30 november.

Vad tycker du?

Fler nyheter

Other Stories