Alla namn klara till PartyPokers Premier League III

Alla namn klara till PartyPokers Premier League III 0001

Redan tidigare presenterade vi här delar av uppställningen inför den tredje upplagan av PartyPokers Premier League. Med i uppställningen fanns en hel del intressanta spelare som tillsammans kommer ge oss tittare underhållande poker. Dock saknades det ett par namn vid vår presentering, namn som nu offentliggjorts.

Vi har redan presenterat Annette Oberstad, Roland de Wolf, Vicky Coren, Nenad Medic, Andy Black, Juha Helppi och för första gången på europeisk mark, JC Tran, tillsammans med Tony G och Dave "devilfish" Ulliot. Dessa kommer att få sällskap av Tom "Durrrr" Dwan, årets WSOP-vinnare Peter Eastgate och ingen mindre än Phil Hellmuth. Phil kommer garanterat ha siktet inställt på dansken, efter att denna snott honom på hans rekord om att vara den yngsta spelaren någonsin att ha vunnit WSOP Main Event. Eastgate, fortfarande med luft under vingarna efter sin WSOP-seger, kan bli svårstoppad och vi kommer säkerligen få se en hel del intressanta drabbningar mellan dessa två.

Denna upplaga av Premier League har ett inköp på $75 000, detta tillsammans med de $350 000 som PartyPoker lagt till prispotten gör att spelarna slåss om en sammanlagd prispott på $1.25 miljoner. Totalt kommer sex omgångar att spelas med poäng att vinna i respektive omgång. De fyra bästa spelarna med högst poäng efter dessa sex omgångar avancerar till finalbordet där de kommer att mötas i heads-up matcher om de sista två finalplatserna.

Evenemanget kommer att dra igång nu på måndag, den 24 november och pågå fram tills nästa söndag, den 30 november.

Vad tycker du?

Fler nyheter

Other Stories