World Poker Tour öppnar en ClubWPT sida hos Myspace

World Poker Tour öppnar en ClubWPT sida hos Myspace 0001

Det allt så populära communityt Myspace presenterade, tillsammans med World Poker Tour, att de kommer att tillhandahålla en fullständigt pokerintigrerad plats hos Myspace, tillgänglig för alla dess användare. Platsen, som kommer gå under namnet ClubWPT, kommer att innehålla dedikerat WPT-material med mängder av interesanta saker för pokerintresserade.

Element som kommer att finnas på denna nya MySpace WPT-sida är bland annat tips och tricks från exporter, spelarprofiler, videoklipp, turneringsnyheter samt bakom kulisserna videos från WPT-turneringar, samt en helt ny ClubWPT.com tv-serier. Intervjuer med kända WPT-profiler samt material från tidigare sända WPT-turneringar kommer också finnas att tillgå.

MySpace WPT-hubben kommer självfallet också att erbjuda spelarna gratis multi-player poker, framtaget av MySpaces spelpartner, Oberon. Via denna gratisfunktion kommer spelarna att kunna tävla mot varandra, precis som i vanlig onlinepoker. För de spelare som vill ta steget ännu längre kan de bli medlem i en VIP-klubb, för en avgift på $19.95 per månad. Denna klubb kommer att erbjuda ett lotteriliknande koncept till spelarna där över $100 000 i priser kommer att delas ut varje månad, priser som inkluderar inköp till WPT-turneringar samt den nya ClubWPT.com tv-sända serien.

WPT har också nämnt att detta nya MySpace community kommer, på ett eller annat sätt, att vara involverat i de kommande sändningarna av sjunde WPT-säsongen, en säsong som kommer att sändas på FOX Sports Net. Ännu oklart är huruvida WPT kommer att fortsätta driva sin onlinebaserade pokerplattform.

Steve Lipscomb, grundare och vd för WPT sa i ett uttalande:

- Poker och det sociala nätverken har separate nått och involverat personer runt om I världen på sätt vi aldrig sett tidigare. Samtidigt som poker fortsätta växa kommer detta partnerskap att möta kraven från både den gamla och nya marknaden med att förse en pokerupplevelse till alla individer, oavsett nivå. Kunder kommer här att kopplas samman på ett unikt sätt med en fullständigt integrerad och underhållande miljö.

Vad tycker du?

Fler nyheter

Other Stories