PokerNews presenterar 2009 års PokerNews Alpine Cup

PokerNews presenterar 2009 års PokerNews Alpine Cup 0001

PokerNews Cup i Australien har inte mer än hunnit avslutas förrän det var dags att presentera nästa anhalt i denna oändliga pokerserie. Österrike och alperna kommer stå som värd för 2009 års första PokerNews Cup event, närmare bestämt Saalbach-Hinterglemm. Även tidigare i år stod Österrike som värd för ett PokerNews Cup evenemang, men den gången var Salzburg spelplatsen. Nu, inför nästkommande evenemang, flyttar vi upp i bergen och kommer här att erbjuda en pokerupplevelse utan dess like!

– Det är vårt mål att ta pokerturneringar till nästa nivå genom att erbjuda kvalificerade spelare och gäster en upplevelse som består av mer än bara poker, sa PokerNews VD, Damon Rasheed.

– Därför är det med stor glädje som vi presenterar nästa anhalt av PokerNews Cup. Detta event kommer att spelas på The Alpine Palace, kanske den mest exklusiva spelplatsen någonsin att hålla i ett pokerevenemang som detta.

2009 års PokerNews Alpine Cup drar igång den 21 och pågår fram till den 28 mars. Totalt kommer åtta events att spelas, däribland ett €10 000 High Roller event med Tony G samt €1500 Main Event, en turnering som förväntas locka till sig stora delar av Europas bästa spelare.

Gäster och deltagare kommer, mellan pokerturneringarna, kunna njuta av upplevelser aldrig tidigare skådats vid en pokerturnering. En utsikt sällan tidigare skådat, liftkort under hela vistelsen, dagpass till spa-avdelningen och mycket mer därtill väntar.

Vårt erfarna rapporteringsteam kommer självfallet att finnas på plats för att leverera live-rapportering med blogg och bilder från denna exklusiva resort.

PokerNews planerar att dela ut paket till ett sammanlagt värde av 400 000 euro, närmare 4 miljoner kronor. Dessa paket kommer bland annat att bestå av privat helikoptertur från flygplatsen till hotellet, inköp till main event, boende, liftkort under hela vistelsen, dagpass till spa-avdelningen, inbjudan till fester samt kontanter till flyg tur och retur.

Först ut att leverera en Team PokerNews freeroll till detta enorma event är Mansion Poker. Deras PokerNews Cup Alpine freeroll kommer att spelas den 23 november klockan 15:30. För fullständiga detaljer kring denna freeroll, med villkor och krav,bege er då över till vår freerollsida.

Håll ett vakande öga på vår freerollsida. Här kommer det framöver att dyka upp mängder av möjligheter att säkra sig en resa till Österrikes alper och PokerNews Alpine Cup.

Vad tycker du?

Fler nyheter

Other Stories