888poker
New poker experience at 888poker

Join now to get $88 FREE (no deposit needed)

Join now
PokerStars
Double your first deposit up to $400

New players can use bonus code 'STARS400'

Join now
partypoker
partypoker Cashback

Get up to 40% back every week!

Join now
Unibet
€200 progressive bonus

+ a FREE Unibet Open Qualifier ticket

Join now

PKR vinner pris vid eGaming awards

PKR vinner pris vid eGaming awards 0001

Nyligen hölls eGaming Review Awards där priser delades ut i olika kategorier. En av dessa kategorier är Hotshot Operator of the Year vilket riktar sig mot de operatörer inom industrin som har haft störst inverkan på marknaden samt ser ut att ha mest lovande framtid på en global skala. Vinnare här blev PKR som vann detta pris över konkurrenter som Everest, Betsson och Betclick.

Utöver detta pris fick PKR även ta emot en hedersnominering i kategorin Pokeroperator of the Year, vid sidan av operatörerna 888.com, PartyGaming och Everest.

PKRs VD, Malcolm Graham sa i ett uttalande:
- Vi är oerhört glada över detta pris, ett pris som visar vår framgång under de senaste året men också, kanske ännu viktigare, visar att de tror på vår potential för framtiden. Detta tillsammans med hedersnomineringen i Poker Operator of the Year gör att kvällen blivit helt underbar för vår del. Det är onekligen ett privilegium att få en sådan nominering bland giganter som PartyGaming och 888.com

eGaming Awards är kanske den kändaste och det mest prestigefyllda pris en operatör kan vinna i England. Vinnarna plockas fram av en panel av utomstående, oberoende aktörer med god kännedom och inblick i marknaden. Denna, den fjärde galan i ordningen, hölls på Park Lane Grosvenor House Hotel i London i mitten av september.

Vad tycker du?