Paf lättar ankar med nytt turneringskoncept

Paf lättar ankar med nytt turneringskoncept 0001

Med fokusering på skicklighet och minimering av turfaktorn presenterar nu Vegas Group tillsammans med åländska operatören Paf ett helt nytt turneringskoncept ombord på deras pokerkryssningar. Arrangörerna kommer även att försöka att återskapa den där omtalade och eftertraktade "Sviten" andan under dessa kryssningar. Första kryssningen är planerad att lätta ankar på luciadagen, den 13 december.

På Sviten, en före detta pokerklubb i stockholm, var det viktigaste att ha roligt, att träffa folk och umgås, samtidigt som det spelades poker. Flera av de personer som var med och skapade denna stämning på denna pokerklubb beger sig nu ut till havs för att försöka återskapa denna miljö ombord på fartyget. De kommer att agera allt ifrån medarrangörer, turneringsledare till dealers. De som aldrig fick chansen att uppleva den där "svitenkänslan" har nu ett gyllene tillfälle att göra det!

- Ledorden i planeringen av detta nya kryssningskoncept har varit spelskicklighet och att poker ska vara roligt att spela vilket jag tror att vi kommer att lyckas med – sa Lars Kollind, VD för Vegas Group, i ett uttalande.

Detta nya koncept innebär en betydligt större startstack och en inte lika brant struktur som tidigare. Dessutom har arrangören valt att begränsa startfältet till max 100 spelare per turnering, detta efter att ha lyssnat på kritik från spelare i tidigare turneringar. Arrangören utlovar också en osedvanligt gemytlig stämning kring spelområdet.

Den första turneringen under detta nya koncept kommer att spelas på luciadagen, den 13 december ombord på det senaste fartyget i Siljas flotta, Silja Galaxy. Priset för turnering kommer att ligga på 4000 kronor, varav 3500 går till inköp och de övriga 500 kronorna täcker resekostnaden. Det nya konceptet kommer att gå under namnet [I] Paf/Sviten Deepstack Cruises[/I].

Arrangören Paf kommer även, för de som är intresserade, att anordna satelliter samt freerolls till denna och kommande kryssningar. För mer information om kommande kryssningar, besök då Pafs hemsida, www.paf.com.

Tomas Nilsson, affärschef på Paf hade följande att säga om detta nya samarbete:

- Paf kommer satsa hårt på livepoker under 2009 och eftersom våra turneringar under årens lopp blivit kända för att alltid sätta spelaren i fokus så passar detta samarbete väldigt bra in i vår strategi.

Vad tycker du?

Fler nyheter

Other Stories