Cashspel återvänder till Poker After Dark

Cashspel återvänder till Poker After Dark 0001

Denna veckas upplaga av NBCs populära pokerprogram, Poker After Dark, återvänder något vi enbart fått se en gång tidigare i programmets historia, cashspel. Normalt brukar vi få se en sexmanna turnering utspelas under veckans fem avsnitt. Detta har nu, under den kommande veckan, bytts ut mot cashspel med mörkar på $200/$400 och ett minimuminköp på $100 000.l

I veckans avsnitt kommer vi att få se ett starkt fält av cashspelare med Patrik Antonius, Howard Lederer, Doyle Brunson, Gabe Kaplan, Eli Elezra samt amatören Dee Tiller. Tiller är en affärsman ursprungligen från Texas och brukar kalla sig själv för "Ten Pound Bass". Han är veckans kanske minst kända ansikte vid boret, även om han ofta kan ses spela high stake poker. De övriga fem spelarna behöver ingen större presentation då alla har om inte ett känt ansikte så i alla fall ett känt namn inom poker. Gabe Kapland kanske är mest känd från sin roll som kommentator från tv-programmet High Stakes Poker som sändes i tv-rutan tidigare. Totalt bjöds vi på fem säsonger av detta oerhört populära pokerprogram där några av världens bästa pokerspelare gjorde upp i cashspel. Kapland var här en av de två kommentatorerna för programmet.

Som vanligt kommer veckans Poker After Dark bestå av fem avsnitt som kommer att sändas från måndag till fredag. Veckan avslutas med en "Directors Cut" version som sands under söndagsmorgonen här i Sverige. Från spelgolvet kommer Leeann Tweeden leverera kommentarer och intervjuer med de medverkande spelarna.

Vad tycker du?

Fler nyheter

Other Stories