Pokervärlden inväntar avsnitt från "60 Minutes" om spelskandaler online

Pokervärlden inväntar avsnitt från "60 Minutes" om spelskandaler online 0001

Rykten har börjat cirkulera att det så efterlängtade avsnittet av 60 minutes, om fuskskandalerna på Absolute Poker och UltimateBet inte kommer att sändas nu på söndag, som tidigare rapporterats. Nu sägs det att detta avsnitt istället kommer att sändas den 9 november. Om dessa uppgifter stämmer kommer detta avsnitt, bokstavligen talat, att sändas mitt under finalen av World Series of Poker. Många undrar dock om detta datum verkligen kommer stå fast, då denna söndag är den första söndagen efter de kommande presidentvalet i USA.

Även om detta avsnitt kommer att ha en stor skara tittare från pokervärlden kommer det bära ett mindre värde för majoriteten av 60 minutes ordinarie tittare, vilket kan vara en av de bakomliggande orsakerna till att programmet flyttats. Bland de kända pokerprofiler som intervjuats för detta program finner vi Mike Sexton, Greg Raymer, Linda Johnson, Gary Wise samt pokerforum användare, Serge Ravitch, Michael Josem och Todd Witteles, som på ett eller annat sätt varit involverade i att ta fram aspekter som tvingade fram en spelarundersökning där detta fusk senare uppdagades. Huruvida vilka eller om någon av ovan nämnda personer kommer att finnas med i den version som sänds, återstår att se.

Utöver detta ryktas det även att en omfattande tidningsartikel kring samma ämne kommer att publiceras i större amerikanska tidningar, ett rykte som vi fått uppgifter om att vara sant. Enligt källor som PokerNews varit i kontakt med kommer Washington Post publicera en omfattande artikel kring ämnet internetpoker med en tillhörande efterfrågan på lagändring, även detta att publiceras den 9 november.

Vad tycker du?

Fler nyheter

Other Stories