WSOP 2018

WSOPE Event #2 - Howard Lederer i topp med 11 kvar

WSOPE Event #2 - Howard Lederer i topp med 11 kvar 0001

World Series of Poker Europas andra event, £2500 H.O.R.S.E börjar nu närma sig upplösningen. Elva spelare återstår, alla med siktet inställt på armbandet som väntar vinnaren. Leder tävlingen gör ingen mindre än Howard Lederer. Han har dock ingen lätt uppgift framför sig då han måste gå upp emot bland annat Phil Ivey. Kvar bland de sista elva finns även en svensk spelare, Kristian Eriksson, som sitter med en femtedel av Lederers stack, 43 000 marker.

Många spelares ögon faller dock inte på ledaren utan mot Phil Ivey. Tidigare i år slog han vad om miljontals kronor om att han i år skulle vinna ett WSOP-armband, något som han aldrig lyckades med i Las Vegas. Men då armband även delas ut här i London menar han på att han fortfarande har chansen.

Phil Hellmuth var onekligen den mest uppmärksammaste spelaren under den andra speldagen. Med drygt 30 minuter kvar på klockan gick en oerhört upprörd Phil till attack mot dealern. Han gick så hårt åt att han fick den stackars kvinnan till tårar. Detta ledde till att turneringsdirektören gick fram till Phil och bad honom lugna ner sig och skulle han fortsätta kunde han räkna med en bestraffning. Detta skulle dock aldrig behövas då han i ren frustation var all-in strax efter, en slantsingling som han förlorade på rivern då motståndaren träffade en två-outer.

Andra tunga namn som försvann under den andra speldagen var bland annat Barry Greenstein, Daniel Negreanu, Patrik Antonius, Mike "the mouth" Matusow, för att nämna några.

Dessa elva spelare återvänder till borden idag för att göra upp om topplaceringarna i detta event.

Placering Namn Antal marker
1 Howard Lederer 208 500
2 Sherkhan Farnood 141 500
3 Yuval Bronshtein 133 500
4 Phil Ivey 114 000
5 Jeff Duvall 112 100
6 Spencer Lawrence 88 500
7 Jeff Lisandro 84 000
8 Mark Gregorich 82 500
9 Ivo Donev 79 500
10 Kristian Eriksson 43 000
11 Raul Paez 17 500

Till segraren väntar förutom armbandet även £76 999. Spelet drar igång idag klockan 15:30 och du kan följa händelserna live här på PokerNews, via vår engelska live-rapportering.

Vad tycker du?

Fler nyheter

Other Stories