Stefan "Matadoren" Mattsson skriver avtal med Purple Lounge

Stefan "Matadoren" Mattsson skriver avtal med Purple Lounge 0001

Stefan Mattsson är för många ett välkänt namn inom pokersammanhang med en rad pokerframgångar bakom sig eller vad sägs om en andraplats vid WPT Barcelona i maj i år och inte mindre än tre år i rad har han lyckats placerat sig i prispengarna vid World Series of Pokers main event, en enastående prestation bara det!

Mattsson har nu tecknat ett omfattande sponsoravtal med pokeroperatören Purple Lounge. Kontraktet innebär att Stefan kommer att spela alla de stora turneringarna framöver iklädd lila färger.

Startskottet för det förnyade samarbetet blir en kär återresa till Barcelona, där Stefan ska ställa upp i EPT med start i morgon, den 10 september. Förutom EPT och alla andra stora turneringar under den kommande säsongen kommer Stefan självklart att representera Purple Lounge under WSOP nästa år. Stefan tillhör den mycket lilla skara av pokerspelare kommit i pengarna tre år på raken i WSOP, vilket bådar gott för hans nya sponsor.

Matt Larter på Purple Lounge är väldigt nöjd med rekryteringen:

Vi har nu nått ett djupare samarbete genom ett komplett sponsorkontrakt som verkligen gynnar oss båda. Jag spår en ljus framtid för Stefan, och jag är övertygad om att han är Skandinaviens nya stora världsstjärna. Han är en perfekt ambassadör för oss på purple lounge!

Kontraktet i sig innebär ett stort engagemang från båda parter, och Stefan kommer att vara en stor del av Purple Lounges marknadsföring. Stefan har under de senaste tre åren rönt framgångar internationellt och har snabbt kommit att bli en högt respekterad spelare, men känner själv att det utökade samarbetet med Purple Lounge är nästa steg mot ytterligare framgång.

Jag kan inte tänka mig en bättre site att representera, och det här samarbetet kommer att ytterligare stärka min position i pokervärlden.

Vi får se om Stefan lyckas upprepa hans tidigare framgångar i Barcelona nu när den femte säsongen av European Poker Tour drar igång i morgon. Samtidigt ska det bli intressant att se vilka som röstats fram att få ta emot pris i den första upplagan av EPT-awards, en gala som hålls nu ikväll, tisdag.

Vad tycker du?

Fler nyheter

Other Stories