Representera ditt land vid 888 Poker Open för låga $1!

Representera ditt land vid 888 Poker Open för låga $1! 0001

888.com ger dig chansen att representera ditt land i Poker Open V. Du kan ta dig dit genom att delta i veckosatelliter till den låga kostnaden $1! Det är ett oslagbart värde med tanke på att varje vinnare går hem med ett Poker Open V paket värt $8500!

888 Poker Open återvänder för femte gången och levererar en stor garanterad prispott på $648 000 varav $250 000 går till vinnaren! Några av världens främsta kändisar och poker ambassadörer har mobiliserat för att spela i denna eftertraktade turnering inklusive cricket legend och 888 sponsrade spelare Shane Warne. Hela evenemanget kommer att filmas på Sky Sports för att senare sändas världen över.

Så här går du till väga för att säkra dig en plats i denna turnering:

Varje vecka betalar spelarna bara $1 för att få spela i en satellit som är begränsad till respektive land. De fem bästa placerade i varje lands satelliter kommer att gå till en privat freeroll (två dagar senare) och där tävla om ett massivt $8500 Poker Open V paket. Tävla mot några av de bästa online-spelarna världen över och gör ditt land stolt. Detta erbjudande kommer att pågå i sju veckor där paket till ett sammanlagt värde av $59 500 att delas ut.

Vill du representera de svenska färgerna, bege dig då över till 888.com, skapa ett konto, gör en insättning och köp in dig i någon av alla satelliter.

Kanske blir det just du som äntligen får göra dig ett namn för dig själv. Passa på att öppna ett konto hos 888.com idag och du kan även ta del av inte mindre än fyra $500 cash freerolls under september månad!

Vad tycker du?

Fler nyheter