Slaktarns framfart på Full Tilt fortsätter

Slaktarns framfart på Full Tilt fortsätter 0001

Det flesta av oss pokerintresserade har säkert, vid ett eller annat tillfälle, hört talas om onlinespelaren "slaktaren" och hans framfart på highstakes borden hos Full Tilt Poker. Denna okände svensk har spelat mot de största spelarna Full Tilt har att erbjuda och gång på gång lyckats gå ifrån bordet med plus i kassan.

Nyligen var han med och slog rekord inom onlinepoker efter att ha varit involverad och vunnit några av de största potterna inom onlinepokerns historia, potter på närmare $500 000.

Spekulationerna kring vem som döljer sig bakom namnet "slaktarn" är många men än har inga konktreta bevis presenteras på exakt vem det skulle vara.

Nu i helgen visade spelaren i alla fall att han inte bara är bra på att spela cash bord utan att han även kan hantera sig själv i turneringar. I Full Tilts heads-up pot limit omaha med ett inköp på $25 000 gick slaktarn hela vägen och tog hem segern efter att ha besegrat finlands Patrik Antonious heads-up. Segern gav honom en prischeck på $560 000, strax över 3.7 miljoner kronor. Antonious andraplats gav honom en prischeck på $320 000 eller 2.1 miljoner kronor

Med vinsten i denna turnering har "slaktarn" spelat in drygt 2 miljoner dollar på de senaste månaderna. Onekligen ett enastående resultat från denna svenske spelare. Med i turneringen fanns förutom Patrik Antonious även spelare som Phil Ivey, Mats Iremark och David Benyamine, för att nämna några.

Slutresultat

1 - slaktarn (Sverige) - $560 000

2 - Patrik Antonius (Monaco) - $320 000

3 - Urindanger (USA) - $168 000

Ugadabugada (USA) - $168 000

5 - David Benefield (USA) - $ 96 000

SteveSung (USA) - $ 96 000

Erich Kollmann (Österrike) - $ 96 000

trex313 (USA) -$ 96 000

Vad tycker du?

Fler nyheter

Other Stories