Pokerrum med stöd för MAC

Pokerrum med stöd för MAC 0001

I skuggan av windows har MAC användare haft svårt att hitta fatt i pokerrum som erbjuder stöd för deras maskiner och operativsystem. Listan över tillgängliga pokerrum har under en längre tid varit väldigt kort och spelarna har haft en handfull operatörer att välja mellan.

Nu har dock de större operatörerna insett vikten av att kunna erbjuda sina tjänster till andra än windowsanvändare, som Mac och linux. Nu har även PokerStars, den största av alla operatörer på internet, tagit fram en mjukvara som stöder Mac. Kanske det blir som så nu att PokerStars startar en trend, där övriga operatörer följer i deras fotspår.

Vi på PokerNews har insett vikten av att kunna erbjuda information om vilka av våra samarbetspartner som stödjer Mac-användare, en lista som ni finner här. Även om Mac-användare anser sina maskiner vara överlägsna vanliga datorer är detta inget som återspeglas i tillgängligheten av pokermjukvara och pokeroperatörer. Förutom hos PokerStars kan även Mac-användare även spela hos Full Tilt Poker, PokerRoom, Next Poker, Unibet, Bwin och PartyPoker, för att nämna några. Klicka på länken ovan för att få den kompletta listan över dessa operatörer.

Med dessa operatörer i tanke betyder de även att alla Mac-användare där ute även kan spela i alla de gratisturneringar som erbjuds av respektive pokerrum. Vi syftar så klart på de exklusiva freerolls som ordnas för PokerNews med resor till Seoul, Macau, Auckland och Melbourne som pris. Även Mac-användare får nu chansen att kunna få en paus ifrån höstmörkret och bege sig till varmare bredgrader för att ladda batterierna med lite sol och poker. Besök vår freerollsida för att se vilka turneringar som finns tillgängliga för just dig!

Vad tycker du?

Fler nyheter

Other Stories