Poker Stratergy - Öppnar äntligen dörrarna

Poker Stratergy - Öppnar äntligen dörrarna 0001

Efter några förväntansfulla månader är nu tjänsten äntligen här. PokerNews lanserar sin hitintills största tjänst under 2008, PokerNews strategi-videos. Med denna tjänst kan vem som helst registrera sig, för en låg avgift och sen få dagliga poker-videos från en utvald grupp professionella spelare.

Bland dessa spelare finner vi bland annat Full Tilt Pokers Patrik Antionious. Patriks stöd för detta projekt har varit tydlig ända sedan början. Han kommentarer, "I mina videor, jag kommer att analysera mitt spel och förklara alla de hemligheter som har hjälpt mig vinna miljoner dollar online. Jag är också nyfiken på att se hur mitt spel kommer att utvecklas samtidigt som jag undervisar våra medlemmar.

Lex "RaSZi" Veldhuis kommer också att finnas tillgänglig, vid sidan av Antonius och dela med sig av sina kunskaper inom kontant och turneringsspel. Utöver dessa två kan medlemmarna ta del av råd från Chris "Genious28" Lee samt från Corwin "Mig.com" Mackey, vinnare av både ett WSOP och WCOOP armband under 2007 samt Tony G.

För full tillgång till några av de bästa poker råd du någonsin kommer att, registrera dig då till denna strategi-video tjänst från PokerNews. Det hela kostar $99 i en engångskostnad och därefter $29 per månad. Just nu pågår ett erbjudande där alla nya användare slipper engångsavgiften på $99. Detta erbjudande gäller dock endast under en begränsad till så se till att registrera dig redan idag!

Poker Stratergy planeras att växa ordentligt under de kommande månaderna med ytterligare videos, mer innehåll och ytterligare spelare som kommer med råd och tips. Bli medlem i detta växande poker community och utveckla ditt pokerspel med hjälp av några världsspelare.

Kostnaden för denna tjänst är låg jämfört med det man får i utbyte, en insikt i hur några av världens bästa spelare tänker och spelar. Få reda på hur de gick till väga för att ta sig dit de är idag… endast här på PokerNews

Vad tycker du?

Fler nyheter

Other Stories