Intervju med Brian Townsend om senaste händelser

Intervju med Brian Townsend om senaste händelser 0001

Något som verkligen startar diskussioner och ofta heta sådana är uttrycket "multi-accounting", en spelare som spelar med fler än 1 konto samtidigt. Även om det är relativt oklart i vilken utsträckning detta fenomen förekommer råder det inget tvivel om att de existerar, trots ökade försök från online operatörer att få bukt med problemet. I mångas ögon anses " multi-accounting" var inget annat än fusk.

Ett flertal välkända spelare har anklagats med några som även erkänt att de utnyttjat detta system och Brian Townsend är den senaste i raden av dessa spelare, en av personerna bakom videoträningssidan CardRunners.

Townsend, tillsammans med andra CardRunners instruktörer, blev så kallade "red pro" hos den populära pokeroperatören Full Tilt Poker. Efter att detta uppdagats förlorade Townsend alla sina "pro" privilegier under de kommande sex månaderna hos denna operatör.

Efter att detta uppdagats gick Townsend ut med ett personligt uttalande via hans egna blogg där han bekräftade både informationen om muli-accounting och hans sex månaders avstängning. Dessutom valde han att dela med sig av anledningarna bakom hans beslut att använda sig av fler konton i en intervju med PokerNews Gloria Balding. Han talar om varför han använde fler konto, vilka åtgärder som vidtagits. Dessutom pratade de om den kommande sammanslagningen mellan Cardrunners och StoxPoker och vad för planer detta nya företag har för framtiden.

Intervjun skedde på plats i Barcelona där Townsend fanns, dock inte spelandes.

Vad tycker du?

Fler nyheter

Other Stories