Party Pokers "The Big Game" återvänder

Party Pokers "The Big Game" återvänder 0001

Party Poker meddelade nyligen att det blir en tredje säsong av deras populära serie "The Big Game". En stor skillnad inför denna, den tredje säsongen, blir att man nu spelar i 36 timmar istället för förra säsongens 24 timmar. Spelplatsen är precis som tidigare säsongen i London och inspelningen av dessa avsnitt kommer att ske i slutet på nästa månad, den 30 september till den 1 oktober.

Tony G, Devilfish, Jamie Gold, Robert Williamson III, Roland de Wolfe, Neil Channing, Andrew Feldman, Brian Townsend och Kirk Morrison är alla redan bekräftade att delta men vi kommer även att få se inhop av spelare som Phil Laak, Antonio Esfandiari, Jon Kalmar, Sammy "Any Two" George, Roberto Romanello, John Tabatabai, Mike "The Mouth" Matusow, Jennifer Tilly och Anthony Hardy med flera. Hurvida Phil Hellmuth kommer att återvända är dock ännu osäkert men om han välkomnas av sina moståndare är svårt att bedömma, speciellt efter att Padraig Parkinson kommenterat Phils spel som följande: "hälften idioti, hälften geni".

Ett annat nytt inslag för årets säsong är nått som PartyPoker kallar för "Party Pot" där spelare vinner en extra bonus på $1000 om de vinner med en förutbestämd hand. En ny hand tas ut efter varje timme för att mixa upp spelet en aning och kommer därigenom att erbjuda tittarna extra spännande poker.

För att ens få sitta vid bordet måste spelarna ställa upp med antingen $10- eller $20 000 dollar. Med mörkar på $25/$50 och möjlighet till att använda sig av straddle, kommer det onekligen bjudas på actionfylld poker.

En talesman från PartyPoker.com sa följande:

- Det råder ingen tvekan o matt denna serie redan är kultförklarad. Avsnitt från de två första säsongerna kan hittas överallt på internet. Tittarna bara älskar att se dessa avsnitt, att se några av världens bästa spelare vandra på en tunn linje mellan genialiskt spel och ren galenhet!

Eddie Hearn, chef för online spelverksamheten hos Matchroom Sport sa i ett uttalande:

- Poker Den har kommit en lång väg sedan programmet först introducerades för tittarna under sommaren 2005. The Big Game har varit oerhört framgångsrikt och med två serie bakom sig där några av sportens största stjärnor deltagit har vi, som tittare, bjudits på underhållande poker av absoluta världsklass. Spelformatet har visat sig vara ett av de populäraste formaten bland internationella tv-tittare och tv-bolag och med denna serie som nu kommer att vara 8 timmar längre har redan vissa spelare skrytit med att de kan hålla ut hela 36-timmars perioden utan att ta någon paus. Om de nu blir sanning eller inte, återstår att se.

Serien kommer att påbörja inspelningarna under den 30 september och avslutas den 1 oktober. Tidigt under nästa år kommer de första avsnitten att visas i engelsk TV och förhoppningsvis senare under året även i svensk tv.

Vad tycker du?

Fler nyheter

Other Stories