EPT-Awards och årets nomineringar

EPT-Awards och årets nomineringar 0001

I samband med den inledande turneringen av den femte säsongen av European Poker Tour vid Barcelona Open, kommer för första gången EPT-Award att hållas. Den 9 september är datumet för detta historiska evenemang. Totalt kommer vinnaren i sju olika kategorier att presenteras. En domarpanel beståendes av John Duthie, mannen bakom EPT, Lee Jones, en välrespekterad spelare och författare, Vicky Coren, skribent och tv-presentatör, erfaren pokerspelare samt medlem i Team PokerStars tillsammans med John Caldwell, chefsredaktör på PokerNews, kommer att plocka ut vinnarna i fem av de sju olika kategorierna. Dessa kategorier är "Best Newcomer", "Best Performance", "Best Overseas Player", "Best PokerStars Qualifier" och "Player of the Year". Panelens beslut baseras på prestationer under fjolårets EPT-säsong.

I den sjätte kategorin, "People Choice Awards", är det du som läsare som bestämmer vem du anser bör vinna detta pris. Allmänheten väljer här ut den spelare de anser bör vinna den kategori, kravet är bara att spelare måste ha spelat i någon av de turneringar som hölls under den fjärde EPT-säsongen. Omröstningen är öppen fram tills den 29 augusti.

Den sjunde och sista kategorin har tidigare EPT-krediterad media som domarpanel och går under namnet "Poker Writers Award". Här röstar media personal fram sin favoritspelare, en spelare som de antingen gillar att skriva om eller som har presterat exceptionellt under fjolårets säsong. Omröstningen i denna kategori är öppen till den 29 augusti och vinnaren presenteras vid ceremonin den 9 september.

Här nedan följer de nominerade i de olika kategorierna:

Best Newcomer:

● Trond Erik Eidsvig

● Denes Kalo

● Jason Mercier

● Annette Obrestad

● Mike McDonald

Best Performance

● Jason Mercier

● Julian Thew

● Bertrand 'ElkY' Grospellier

● Glen Chorny

● Mike McDonald

Best Overseas Player

● Tim Vance

● Isaac Baron

● Raymond Rahme

● Danny Ryan

● Mike McDonald

Best PokerStars Qualifier

● Mike McDonald

● Glen Chorny

● Christian Harder

● Isaac Baron

● Danny Ryan

Som officiell mediapartner vid EPT-Awards kommer PokerNews självfallet att finnas på plats för att presentera resultaten och vinnarna kommer att offentliggöras här under den 9 september. Vill du vara med och bestämma vem som vinner "People Choice Award" gå då till EPT-Awards hemsida och lägg din röst!

Vad tycker du?

Fler nyheter

Other Stories