WSOP 2018

Boss Media svarar på Poker Trillions anklagelser

Boss Media svarar på Poker Trillions anklagelser 0001

Under april månad tidigare i år lämnade pokeroperatören Poker Trillion in en stämningsansökan på 45 miljoner euro, till Maltesisk domstol. Maltesisk domstol har nu beslutat att frysa totalt 20 miljoner euro på sju olika banker runt om på Malta. Poker Trillions VD sa i samband med att denna ansökan lämnades in:

– Som en liten och ny aktör på marknaden har vi noll tolerans mot att bli felbehandlande av Boss Media.

Beslutet från Boss Medias sida att tvinga Poker Trillion att lämna nätverket grundas på överträdelse gällandes deras rake back regler. Efter att detta beslut lämnade Trillion in denna ansökan.

I ett uttalande från Boss Media kunde man läsa:

- Poker Trillions senaste kommentarer är ett tafatt försök att stärka deras pågående rättsprocess gentemot oss, en process som helt saknar grund och som tillkom som en vedergällning efter att de tvingats lämna Boss Media Networks. En gång för alla vill vi klarlägga att alla spelares kapital inte påverkas av pågående rättsförhandlingar. Allt kapital kopplat till våra spelarna ligger under helt annan kontroll, i enlighet med Malta Lotteries and Gaming Authority och kan inte frysas av någon domstol.
Efter att Poker Trillion tvingats lämna nätverket, på grund av dessa rake back överträdelser, har de gång på gång försökt störa verksamheten hos Boss Medias genom att sprida grundlösa rykten. Under april månad påstod Poker Trillion i ett pressmeddelande att Boss Medias spelarkapital frysts av maltesisk domstol, något som är inget annat än falskt.
Det har inte gjorts några direkta förhör med de inblandade i Poker Trillion-härvan, men förhör har gjorts med utomstående som varit indirekt inblandade i affären. Från Boss Medias sida vill man påpeka att omfattande säkerhetsåtgärder finns på plats utifall domstolen skulle tilldela motparten ett skadestånd, något som Boss Media anser vara högst osannolikt.

Boss Media undersöker nu en rad olika rättsliga utvägar gällandes deras Maltesiska tillgångar samtidigt som de vill försäkra alla om att tillgångar finns på plats så att deras verksamhet kan fortsätta med allra högsta standard och att den dagliga verksamheten inte hindras på något sätt.

Vad tycker du?

Fler nyheter

Other Stories