Mattsson hetast i Amazon Room

Mattsson hetast i Amazon Room 0001

Andreas Berggren fortsätter jobba vidare, nu med en svensk på var sida om sig, Robin Larsson och Magnus Pettersson. Det är dock Berggren som styr skutan för tillfället då han är uppe på 680 000 i marker.

{banner}Den svensk som ökat mest dag 4 är Stefan Mattsson. Han är ensam om att komma i pengarna i Main Event WSOP de senaste tre åren. Han är nu uppe på 520 000 och trivs ypperligt inne i Amazon Room....som vanligt.

Fredrik Halling har haft en bra start på dag 4 där han dubblat upp till 220 000. Han är fortfarande ganska shortstackad, men eftersom han började dagen med 115 000 är han nöjd så här långt.

Efter att varit lite "aircondition-risig", är Mikael Johansson nu tillbaka i god form. Han har nu 224 000 och har gott hopp inför fortsättningen.

Niklas Mattsson är tillbaka i god form dag 4 där han först dubblade upp, men sedan förlorade en ganska stor pott. Han är i alla fall på 170 000 och känner sig laddad inför fortsättningen.

Paul Kristoffersson har börjat dagen ganska tungt där han halkat ner från 340 000 till 230 000. I en 180k-pott där en motståndare var ute och körde med 43 off, synade Paul med AT, men efter en ful trea på river föll han tillbaka. Nu är det dags för Paul att ta nya tag.

Samir Shaktoor fortsätter spela bra poker i Las Vegas. Idag har han fått stolen bredvid kompisen Stefan Mattsson, men eftersom båda går hyggligt, är det ingen nackdel. Samir har 430 000 och har därmed ökat sin stack med 25 000 hittills.

Vi har nu kommit en bra bit in i pengarna och Kristian Obbarius fortsätter visa prov på sin styrka vid pokerbordet. Trots att han torskade en 200k-pott nyligen, är han ändå fint med på 283 000 i marker.

Vad tycker du?

Fler nyheter

Other Stories