Svenska spelare i första pausen dag 2B

Svenska spelare i första pausen dag 2B 0001

Anders Henriksson tog sig vidare med liten stack från dag 1 och krigar för livet dag 2B med 22 000. Anders har erfarenheten och tålamodet att vänta in rätt läge att få in degen så det finns gott hopp fortfarande.

Samir Shaktoor från Malmö är den svensk som klarat sig bäst hittills under dag 2B. Han började dagen med 122 000 och har halkat ner till 115 000, men är ändå den som har mest just nu.

Henrik Lennholm jobbar vanligtvis med poker utan att spela, men denna gång är han med själv. Det går bra för honom då han tog sig vidare från dag 1 och nu har han ökat på sin stack från 50k till 57k efter en period under dag 2B.

Gusten Sjöberg började dag 2B med 32 500 i marker och har haft det lite tungt i inledningen, men har ändå lyckats hänga kvar fint med 25 000. Han förlorade en pott med stege mot färg, men dubblade sedan upp med par i tior mot par i nior.

Abbe Rolander började dagen med short stack och krigar för livet i Main Event där han nu har 12 000 i marker kvar efter en period. Trots svårt utgångsläge ger Abbe inte upp.

Calle Geijer inledde dag 2 med väldigt lite marker, 11 000. Han fick ett läge att höja upp med AJ i ruter, fick ett omslag, ställde in och fick syn av par i knektar. Trots att det kom ett ess på turn, lyckade Calles motståndare få in en fyrkortsfärt på river och 2007 års svenske mästare är utslagen ur årets WSOP Main Event.

Efter en period vid TV-bordet mot stjärnspelare som Clonie Gowen (nu utslagen) och Chris Moneymaker, har Tommy Johansson från Östersund ökat på sina lilla markerstapel från 11 000 till 16 000.

Vad tycker du?

Fler nyheter

Other Stories