Kowssarie och Jelassi dominerar i Vegas

Kowssarie och Jelassi dominerar i Vegas 0001

Ramzi Jelassi började dag 2B med 83 000 och har ökat på till 130 000 efter två perioder. Nyligen blev hans bord brutet och han blev förflyttad till två positioner efter Phil Hellmuth på bord 27 i Amazon Room. En placering Ramzi gillar....

Mohamad Kowssarie började dag 2B med 140 000 och har efter två perioder tagit sig upp till 217 000 efter stundtals bländande spel. Här berättar han om hur man fejkar en bluff och får sjukt bra betalt.

Andreas Berggren inledde dag 2B med 124 000 och har fortsatt att spela bra poker vilket lett till att han nu sitter med 150 000. Trots hårt, danskt motstånd vid bordet i form av Albert Kirk Iversen, som också har mycket marker, känner Andreas att det ser ljust ut på pokerfronten.

Henrik Lennholm har spelat starkt hittills i Main Event och kom till dag 2B med 49 000. Trots att han fick split pot med 66 mot AQ på en 8,7,6-flop där alla pengarna åkte in på floppen, då turn var 10 och river nio för stege på bordet, känner Henrik sig stark inför fortsättningen. Han har har 60 000 efter dagens två första perioder.

Christian Öman har haft en spännande dag 2B och har ökat till 90 000 efter att ha startat dagen med 52 000. Lite berg- och dalbana som vanligt, men det stör inte Christian som siktar på en långt framskjuten placering i årets Main Event.

Efter en lysande inledning av dag 2B, där Andreas Jörbeck rusade upp till 120 000 i marker, förlorade han sedan en monsterpott när han missade sin draghand. Trots det har han 80 000 kvar framför sig efter två perioder och han känner sig stark inför fortsättningen.

Thomas Pettersson har varit i Las Vegas och spelat WSOPs Main Event tidigare, men aldrig lyckats ta sig så här långt. Efter en uppdubbling med kungar mot knektar, är nu Thomas uppe på 50 000 i marker och han trivs alldeles utmärkt i pokerns hemstad.

Nico Liakos fortsätter att spela starkt under dag 2B. Han började dagen med 96 500 och har ökat på till 110 000. Detta efter ett antal fighter vid bordet under de två första perioderna, men han känner sig stark och han ger ett starkt intryck inför fortsättningen.

Niklas Matsson började dagen med 47 000 och har redan dubblat upp till 95 000 efter att ha träffat topp-tvåpar mot en spelare som checkraisade all-in med topp-par. Matsson ser ut att må riktigt bra och han blir farlig längre fram under kvällen.

Anders Henriksson inledde dag 2B med väldigt liten stack, 15 000, och har redan ökat på det till 48 000. Han har ett väldigt aktivt bord med mycket syner så Anders har gott hopp om att fortsätta öka på sin stack under kommande nivåer.

Vad tycker du?

Fler nyheter

Other Stories