888poker
New poker experience at 888poker

Join now to get $88 FREE (no deposit needed)

Join now
PokerStars
Double your first deposit up to $400

New players can use bonus code 'STARS400'

Join now
partypoker
partypoker Cashback

Get up to 40% back every week!

Join now
Unibet
€200 progressive bonus

+ a FREE Unibet Open Qualifier ticket

Join now

Årets spelschema för WSOPE presenterat

Årets spelschema för WSOPE presenterat 0001

Harrah's Entertainment presenterade i samband med årets WSOP Main Event presenterat spelschemat för World Series of Poker Europe som kommer gå av stapeln den 19 september. Platsen, är precis som i fjol, London och här kommer i år fyra armbandsvinnare koras, en ökning från ifjol. Turneringarna kommer att fördelas på ett flertal London klubbar Empire (Leicester Square), The Sportsman och Fifty. Ytterligare två platser, Golden Nugget och Rendezvous kan komma att användas som intresset skulle visa sig vara så pass stort att mer platser behövs.

Alla dessa fyra turneringar har ett armband som förstapris, utöver prispengarna. Nytt för i år är en £1500 No Limit Hold'em freezout-turnering. Spelschemat är som följer:

[I]* (19 sept) Event #1 - £1.500 No-Limit Hold'em dag 1A (tredagarsturnering / två förstadagarer)

* (22 sept) Event #2 - £2.500 H.O.R.S.E. (tredagarsturnering)

* (24 sept) Event #3 - £5.000 Pot Limit Omaha (tredagarsturnering)

* (27 sept) Event #4 - £10.000 World Championship No-Limit Hold'em (femdagarsturnering)[/I]

Spelarna som önskar delta i något av dessa event kan registrera sig på plats på någon av klubbarna som står som värd, på Harrahs platser i Las Vegas eller genom online satelliter hos sponsorn Betfair.

I en annan nyhet presenterade också Harrahs att de slutit ett avtal med tv-kanalen ESPN där totalt åtta timmar från WSOPE kommer att sändas världen över. Även möjligheten till live sändningar via ESPN360.com kommer att finnas men detaljerna kring detta är ännu inte klara.

Vad tycker du?