WSOP 2018

WSOP rapport - Main event dag 3

WSOP rapport - Main event dag 3 0001

Till dagens spel stod 1307 spelare redo att slåss om fortsatt spel i 2008 års World Series of Poker Main Event. Till mångas glädje fann vi inför spelstarten en mängd svenskar fortfarande kvar, alla med siktet inställt på årets förstapris på lite över 9 miljoner dollar.

Bäst av alla svenskar inför dagens spelstart var Christian Öman som satt med strax över 250 000 marker, tätt följd av Paul Kristofferson. Även Andreas Berggren, Stefan Mattsson, Oskar Silo, för att nämna några.

Tråkigt nog har redan en svensk lämnat turneringen efter drygt en timmes spel. Charlie Wang, som minuter innan spelavbrotten under dag 2 floppat topp set mot sin motståndare tappade stora delar av sin stack efter att motståndaren, Johnny Chan, satt sin färg på turn. Charlie inledde dagen med 14 000 marker och hade onekligen en svår uppgift framför sig.

Andra spelare som fått lämna turneringen hitintills under dag 3 är Noah Boeken, Patrik Antonious, Jennifer Harman och en Hendon Mob spelare, Barny Boatman. Under första en och en halv timmen har drygt 180 spelare lämnat turneringen.

Brian Schaedlich behöver dock inte oroa sig om att han skulle slås ut i första taget då han inledde dagen i en massiv ledning. Inför spelstarten satt han med över 800 000 marker, nästan 300 000 mer än sin närmaste motståndare.

Under kvällens/nattens spel kommer vi att leverera ytterligare rapporter direkt från Vegas. Ni kommer även att hitta en rad spelarintervjuer publicerade. Rikard Åberg är på plats i Vegas för att hålla ett extra öga på de svenska spelarna.

Vad tycker du?

Fler nyheter

Other Stories