888poker
New poker experience at 888poker

Join now to get $88 FREE (no deposit needed)

Join now
PokerStars
Double your first deposit up to $400

New players can use bonus code 'STARS400'

Join now
partypoker
partypoker Cashback

Get up to 40% back every week!

Join now
Unibet
€200 progressive bonus

+ a FREE Unibet Open Qualifier ticket

Join now

Kristoffersson bäste svensk dag 2A

Kristoffersson bäste svensk dag 2A 0001

Efter att ha startat med 46 000, för att sedan rasa ner till 20 000, fick Paul Kristoffersson en mycket stark avslutning av dag 2A och har 220 000 i marker. Han är därmed bäste svensk så här långt i årets Main Event.

Christer Björin är Sveriges mest rutinerade pokerspelare och han har klarat sig vidare till dag 3 av Main Event i WSOP 2008 med 93 500 i marker. Imorgon blir det vila innan det är dags för nya tag på torsdag igen.

{banner}Dan Glimne är vår mest folkkäre pokerspelare och han har nu tagit sig igenom en mycket tuff dag 2 av Main Event i WSOP. Med 30 500 klarade sig Dan vidare mot väldigt tufft motstånd och får en välförtjänt dags ledigt innan det är dags att sikta mot pengarna på torsdag.

Christer Johansson är tillsammans med Christer Björin Sveriges mest rutinerade pokerspelare. Han har haft en tuff dag med hårt motstånd, men har ändå tagit sig vidare med 52 000. Han lyckades också få det högsta möjliga handen man kan få i poker, Royal Flush, och fick skapligt betalt för den. Nu blir det en välbehövlig vilodag innan det är dags för dag 3 på torsdag.

Det har varit en riktigt hård dag för Stefan Mattsson under dag 2A. Han var bäste svensk inför dagen, men åkte på några hårda smällar redan i inledningen och fick kämpa för att ta sig tillbaka upp igen. Han avslutade dagen med 173 000 i marker och siktar givetvis på den tredje raka pengaplaceringen i WSOP.

Magnus Pettersson har vunnit en EPT-tävling, Köpenhamn 2007, men har inte vunnit någon WSOP-tävling - ännu. Trött men nöjd, med 90 000 i marker ser han fram emot dag 3 på torsdag.

Magnus Persson hade missuppfattat starttiden idag och kom två timmar sent. Då hade han åkt ner från 10 000 till 3 500 och mådde lite dåligt. Han jobbade dock upp sig därifrån till 162 000 som han avslutade dagen med och han är ganska nöjd med det.

Med 150 000 är Simon Johansson en av de bästa svenskarna som klarat sig vidare till dag 3. Efter en hel del svingar är han ändå nöjd att vara kvar i tävlingen med en skaplig stack.

Vad tycker du?

Fler nyheter

Other Stories