PokerNews intervjuar svenska spelare i Las Vegas

PokerNews intervjuar svenska spelare i Las Vegas 0001

I denna artikel presenterar vi en rad intervjuer gjorda på plats i Las Vegas och WSOP´s main event. Rikard Åberg är på plats för PokerNews räkning och genomför intervjuer med bäste svensk efter dag 1a, Stefan Mattsson. Rikard byter även några ord med Hans Eskilsson, Dan Glimne, Magnus Persson och Mathias Viberg.

Först ut har vi intervjun med Stefan Mattsson:

Här följer intervjun med Hans Eskilsson:

Rikard samtalar med Magnus Persson:

Intervju med Dan Glimne:

Sist, men inte minst, fick Rikard tag i Mathias Viberg:

{banner}Fortlöpande under Main Event kommer Rikard att genomföra intervjuer med en rad spelare som senare kommer att presenteras här på PokerNews. Vill du följa spelarna och höras deras åsikter, från plats i Vegas, då är PokerNews platsen för dig!

Vad tycker du?

Fler nyheter

Other Stories