Poker After Dark: onlinestjärnor mot pokerveteraner

Poker After Dark: onlinestjärnor mot pokerveteraner 0001

I det allt så popular pokerprogrammet, poker after dark, har personerna bakom beslutat sig för att införa "tema" program med bland annat "onlinestjärnor mot pokerveteraner" där onlinestjärnorna representeras av Tom "durrrr" Dwan, Brian "sbrugby" Townsend och Andrew "good2cu" Robl. Dessa tre kommer att gå upp emot det gamla gardet inom poker, Doyle Brunson, Johnny Chan och Huckleberry Seed. Många kanske undrar vad Seed gör bland dessa spelare men trots sin ringa ålder, inte fyllt 40 än, har han redan vunnit inte mindre än fyra World Series of Poker armband.

Dwan och Robl är två väldigt framgångsrika onlinespelare som båda gjorde debut i World Series of Poker i år och vilken debut de gör. Dwan lyckades ta sig till två finalbord och spelade in drygt $100 000 samtidigt som Robl tog sig till ett finalbord där han slutade trea och vann $144 000.

Veteranerna å andra sidan, har tillsammans vunnit 24 WSOP armband (Brunson 10, Chan 10 och Seed 4) och de har spelat in över $16 miljoner i turneringsvinster genom åren. Alla tre är även veteraner inom Poker After Dark med Chan som en trefaldig PAD vinnare.

Första avsnittet i detta möte sänds i USA under tisdagen och följs av fyra avsnitt under de kommande dagarna. Det hela avslutas sedan med en "Directors Cut" som visas på lördagskvällen. Har man inte möjlighet att se detta i USA kan man också följa händelserna via www.nbcsports/msnbc.com. Det är i och för sig bara en tidsfråga innan programmen kommer till svensk tv.

Vad tycker du?

Fler nyheter

Other Stories