GSN förnyar "High Stakes Poker" för en femte säsong

GSN förnyar "High Stakes Poker" för en femte säsong 0001

Game Show Network, GSN, bekräftade nyligen att det otroligt populära pokerprogrammet, High Stakes Poker, kommer att återvända till tv-rutan för en femte säsong. Programmet är ett av kanalens populäraste program och avsnitten till den femte säsongen planeras att spelas in med början i september månad. Enligt uppgifter kommer även programmets värdar, AJ Benza och Gabe Kapland, att återvända även under denna säsong.

Framtiden för High Stakes Poker har under en längre tid varit ovis, detta efter att GSN planerade attt inrikta sig mot en yngre tittarskara. Trots programmets höga tittarsiffror, bland de högsta bland nätverkets alla program, var snittåldern för programmets tittare en aningen högre än den marknad som GSN hade för avsikt att inrikta sig emot.

Efter fem säsonger på Travel Channel och en kort visit på GSN har nu tv-programmet och poker serien World Poker Tour nu flyttat igen, denna gång till FOX Sports Network. Denna flytt av WPT över till FOX kan var en av anledningarna som ligger bakom GSNs beslut att förnya High Stakes Poker ytterligare en säsong. Oavsett anledningen kommer många pokerfantaster runt om i världen glädjas åt att få se detta tv-program tillbaka i tv-rutan. Under fyra säsonger har tittarna bjudits på mängder av underhållande poker av spelarna i HSP. Vem kan glömma handen där Gus Hansen fyllde fyrtal mot Negreanus kåk.

Jennifer Minezaki, GSN's PR-chef, bekräftade att programmet High Stakes Poker kommer att förnyas och sändas under en femte säsong. Enligt Minezaki valde GSN att utnyttja rätten till att förnya serien för ännu en säsong och kommer därmed att fortsätta förse sina tittare med högklassig poker-tv.

Vad tycker du?

Fler nyheter

Other Stories