Duplicate Poker lanserar exklusiva $1000 veckofreerolls

Duplicate Poker lanserar exklusiva $1000 veckofreerolls 0001

Duplicate Poker är glada over att kunna presentera en serie veckofreerolls vardera värda $§1000, exklusiva för PokerNews spelare. Den första i denna serie freeroll spelas redan nu på måndag klockan 02:05 på morgonen. Därefter kommer en turnering att hållas varje vecka fram till den 28 september.

Att kvalificera sig till dessa freerolls kunde inte vara enklare, allt du behöver göra är att ladda ner Duplicate Pokers mjukvara via PokerNews, skapa ett konto och göra minst en minimuminsättning. Efter att detta är gjort kommer du automatiskt att bli registrerad till nästkommande turnering på schemat. Säg att du gör din insättning den 19 juli, då kommer du att få spela i turneringen som hålls den 21 juli.

Skulle du befinna dig i situationen där du redan har ett Duplicate Poker konto, som du skapat via PokerNews, då har du följande alternative som gör de möjligt för dig att spela i dessa freerolls:

Befintliga Duplicate Pokers spelare, som skapat sitt konto via PokerNews, måste spela ihop 50 bonuspoäng eller spela i turneringar för ett sammanlagt inköp av $50, under kalendermånaden innan turneringarna. När något av dessa krav uppfyllts kommer spelaren att få tillträde till alla kommande $1000 freerolls under följande månad. Skulle du vilja spela i turneringarna under augusti månad, då har du fram tills den 31 juli på dig att antingen spela ihop dessa bonuspoäng eller spela i turneringar för ett sammanlagt inköp på $50. När detta är gjort kommer du automatiskt att bli registrerad till alla följande turneringar under augusti.

Dessa $1000 freerolls kommer att spelas klockan 02:05 under följande datum:

måndagen den 21 juli

Måndagen den 28 juli

Måndagen den 4 augusti

Måndagen den 11 augusti

Måndagen den 18 augusti

Måndagen den 25 augusti

Måndagen den 1 september

Måndagen den 8 september

Måndagen den 15 september

Måndagen den 22 september

Måndagen den 29 september

Vill du ha möjligheten att utöka din kassa, utan att behöva riskera dina egna pengar, då är detta absolut en chans du bara inte får missa.

PokerNews rekommenderar: Skapar du ett konto hos Duplicate Pokers via pokernews kan du ta del av vår insättningsbonus på 100 % upp till $350 samt att få $3 helt gratis!

Vad tycker du?

Fler nyheter

Other Stories