WSOP 2018

Vinn en spelarhelg med Daniel Negreanu

Vinn en spelarhelg med Daniel Negreanu 0001

Daniel Negreanu presenterade för ett tag sedan at than har för avsikt att bjuda in en rad spelare till en helg av intensiv pokerträning under hans ledning. Spelarna får personlig träning av Daniel, chans att utveckla sitt spel och ställa så mycket frågor de bara kan, allt i hopp om att deras spel ska förbättras. Detta seminarium kommer att gå under namnet "En helg med Daniel Negreanu" och kommer att hållas under den 8-10 augusti. Med på schemat står personlig träning samt Las Vegas erfarenhet.

Negreanu kommer att ta emot maximalt 18 spelare som vardera får betala $15000 för denna helg. Mestadels av helgen kommer att spenderas på Venetian där Daniel kommer att ge lektioner i poker men spelarna kommer även att få uppleva en hel del annat, utanför spelarborden. Det kommer till exempel att få åka hem till Daniels hem där Daniel kommer att bjuda på grillat. Spelarna kommer även att få vara med om en kväll ute på stan där de kommer få en riktig VIP behandling, allt i "High Stakes Poker" anda.

"Jag är väldigt glad över att kunna erbjuda spelare en helg av intensive pokerträning, där jag ger dem min personliga uppmärksamhet," sa Daniel. "Att helgens spelarantal är begränsat till 18 spelare betyder att jag verkligen kan ge varje spelare den uppmärksamhet som behövs för att hjälpa till och utveckla deras spel."

Nu till det bästa! PokerNews kommer att skicka en lycklig vinnare till detta seminarium där spelaren kommer att bli en av dessa 18 lyckligt lottade spelare. Via en $17 000 "En helg med Daniel" freeroll kommer en lycklig vinnare få detta otroliga paket. PokerStars tillsammans med PokerNews har tagit fram detta paket. Förutom de $15 000 som helgen kostar får vinnaren $2000 till resa och boende under denna helg. För att kvalificera sig måste spelarna ha laddat ner PokerStars mjukvara via PokerNews, skapat ett konto och gjort en insättning. Därefter spela ihop 200 VPP poäng mellan den 10 juni och 10 juli. Kvalificerade spelare kommer sedan att få en biljett som de använder sig av vid registrering till turneringen, en registrering som de själva måste göra, efter att kvalificeringsperioden upphört.

För ytterligare information om denna pokerhelg med Daniel Negreanu, besök då weekendwithdaniel.com.

Vad tycker du?

Fler nyheter

Other Stories