888poker
New poker experience at 888poker

Join now to get $88 FREE (no deposit needed)

Join now
PokerStars
Double your first deposit up to $400

New players can use bonus code 'STARS400'

Join now
partypoker
partypoker Cashback

Get up to 40% back every week!

Join now
Unibet
€200 progressive bonus

+ a FREE Unibet Open Qualifier ticket

Join now

PokerStars delar ut över 200 WSOP platser under en kväll

PokerStars delar ut över 200 WSOP platser under en kväll 0001

Samtidigt som världens största pokerevenemang startat, World Series of Poker, meddelade PokerStars att de har för avsikt att dela ut minst 200 platser till årets Main Event i WSOP. Detta kanske inte låter så märkvärdigt i sig men till saken hör att alla dessa 200 platser ska delas ut på en och samma kväll, den 15 juni. Då håller PokerStars i en $370 supersatellit med en garanterad prispott på $2.5 miljoner vilket betyder att minst 200 vinnare kommer få varsitt $12 500 paket, ett paket som innefattar inköp till Main Event värt $10 000, $2500 i fickpengar, flygbiljetter till Las Vegas och plats på hotell.

I fjol höll PokerStars i en liknande turnering där 150 platser stod på spel. Detta massiva prispaket lockade till sig otroliga 7377 spelare, alla med drömmen om att nå Las Vegas och World Series of Poker. Denna turnering blev snabbt den största WSOP-satelliten i historien men istället för att dela ut 150 platser landade antalet på otroliga 220, något som PokerStars hoppas slå med årets supersatellit.

PokerStars har hitintills delat ut 1200 paket till årets WSOP och har samtidigt garanterat att de under 2008 skulle dela ut minst 2000 paket totalt. Detta gör onekligen att PokerStars är platsen man ska befinna sig på om man vill ha möjligheten att ta sig till WSOP utan att behöva betala tusentals dollar. Under fjolårets event lyckades Team PokerStars spelarna Tuan Lam, Raymond Rahme och Hevad Khan tillsammans spela in $8.845.249 efter att de alla tagit sig till finalbordet.

Än är det alltså inte för sent att säkra sig en plats till årets höjdpunkt inom poker. Se till att infinna dig hos PokerStars den 15 juni för att spela i denna supersatellit. Kanske blir det just du som får åka till den 39:e upplagan av World Series of Poker.

Vad tycker du?