PokerStars startar insamling till de jordbävningsdrabbade i Kina

PokerStars startar insamling till de jordbävningsdrabbade i Kina 0001

PokerStars, liksom många andra runt i världen, lider med de jordbävningsdrabbade i Kina. Behovet av hjälp, i form av förnödenheter som mat, vatten och läkarvård är stort och världens alla hjälporganisationer arbetar nu febrilt med att undsätta de drabbade. PokerStars har nu valt att försöka dra sitt "strå till staken" genom att starta en insamling via sitt pokerrum.

Dödssiffrorna från detta förödande event fortsätter att stiga med drygt 70 000 döda och minst 20 000 saknade. Denna jordbävning, som mätte 8.0 på richterskalan, skadade över 360 000 invånare och tvingade över 15 miljoner kineser att fly sina hem, som idag är raserade eller så pass skadade att de är obeboeliga.

Stars har nu skapat två möjligheter för spelare att bidra till detta drabbade område och de behövande. Spelarna kan välja mellan att göra en överföring till ett speciellt "jordbävningskonto" skapat av PokerStars eller genom att spela i en av totalt sex turneringar, med inköp från $1 upp till $100. Dessa turneringar är egentligen inga turneringar, då inget spel förekommer. Istället går inköpen direkt till ett konto som sen PokerStars skänker till välgörenhetsorganisationer. Till dags datum har över 10 000 PokerStars spelare lämnat ett bidrag genom dessa turneringar och då är inte direktöverföringarna inräknade. Det ska också nämnas att PokerStars själva matchar alla spelares donationer, dollar för dollar, upp till maximalt $100 per spelare

Känner du att du också vill vara med och hjälpa till men kanske inte har råd? Varje dollar eller krona kommer till användning. Det spelar ingen roll om du donerar 1 dollar eller 100 dollar, oavsett summa hjälper du de drabbade. Gör som många andra pokerspelare, logga in på ditt PokerStars konto och lämna ett bidrag. Det kan rädda liv!

Vad tycker du?

Fler nyheter

Other Stories