WSOP 2018

PokerRoom lanserar "Poker Island" – Tävla om sponsring värt $100 000!

PokerRoom lanserar "Poker Island" – Tävla om sponsring värt $100 000! 0001

PokerRoom kommer att belöna de som vågar med stjärnstatus via ett massivt sponsoravtal värt $100 000 som står på spel i deras Poker Island TV!

Tänk dig själv att spendera tid på den vackra ön Ibiza, utanför Spaniens kust och där bo i en "Poker villa" med all tänkbar lyx och service du kan få. Här får du bo tillsammans med andra pokerspelare där spelarna, förutom poker, kan ta del av aktiviterter som wakeboarding, jet skiing, paragliding, mountain biking, massage, boxningslektioner, kryssningar och en mängd av dagliga pokerutmaningar där en rad olika bonusar finns att vinna. Förutom allt detta kommer spelarna att få exklusiva måltider serverade dagligen samt ha tillgång till en chaufför service under deras vistelse i paradiset!

Poker Island promon drar igång den 7 juli och kommer att pågå under maximalt fyra månader. Spelarna kommer dagligen att spela in videodagböcker där de delar med sig av både positiva och negativa upplevelser. Detta kommer sen att sändas ut till miljontals tittare via bwin.com och TV.PokerNews.com. Bortsett från att få en upplevelse som spelarna sent kommer att glömma kommer spelarna att delta i utmaningar varje vecka där två av spelarna kommer att skickas hem och två nya kommer att ansluta sig. Vinnaren av varje veckoutmaning, totalt 14 tävlingar, kommer avancera vidare till den "Stora finalen" där spelarna gör upp om detta massiva sponsorpaket värt $100 000.

PokerRoom lanserar "Poker Island" – Tävla om sponsring värt 0 000! 101

Detta sponsoravtal värt $100 000 innefattar följande tävlingar:

WPT 5 Diamond Classic (paket värt $20,000)

WPT Championships (paket värt $30,000)

WSOP* (paket värt $20,000)

WSOPE* (paket värt $30,000)

Låter det lockande? Det finns i så fall två vägar att gå för att få vara med:

Väg 1

Delta i en av våra fem PokerNews ligor som spelas under perioden 17 juni till 17 juli hos följande sidor:

UK.PokerNews

PT.PokerNews

DE.PokerNews

FR.PokerNews

Och den 19 juni till den 20 juli hos:

HU.PokerNews

Dessa ligor kommer bestå av 10 event med två event som spelas på tisdagar och torsdagar varje vecka klockan 20:00. Prisfördelningen är som följer:

Ligavinnare - $5,000 plus en plats i PokerNews One Way Ticket to Ibiza Freeroll

2 plats - $3,000

3 plats - $2,000

För att kunna delta i någon av dessa ligor behöver du ladda ner PokerRooms mjukvara via PokerNews, skapa ett konto och därefter göra en minimum insättning. Spelarna måste sen använda sig av lösenorden till respektive liga, lösenord som hittas på de olika ligornas hemsida, beroendes på vilket liga spelaren deltar i.

Väg 2

Delta i vår exklusiva $1,750 PokerNews Poker Island freeroll som spelas den 20 juli klockan 20:00. De fyra bästa i denna freeroll kommer att erhålla inträde till PokerNews One Way Ticket to Ibiza freeroll med en prisfördelningen enligt följande:

1 plats- $1,000 samt inträde till One Way Ticket to Ibiza Freeroll

2nd place - $500 samt inträde till One Way Ticket to Ibiza Freeroll

3rd place - $250 samt inträde till One Way Ticket to Ibiza Freeroll

4th place - Inträde till One Way Ticket to Ibiza Freeroll

För att få kunna spela i denna freeroll behöver spelarna ladda ner PokerRooms mjukvara via PokerNews, skapa ett konto och därefter göra en minimum insättning. Redan befintliga PokerRoom spelare, som skapat sitt konto via PokerNews är även de välkomna att delta i detta erbjudande, så länge de uppfyllt kraven för respektive turnering.

Alla nio kvalificerade spelare från väg 1 och 2 kommer alla att automatiskt bli inregistrerade till den privata PokerNews One Way Ticket to Ibiza Freeroll som spelas den 22 juli klockan 20:00. Endast nio spelare kommer att göra upp om dessa två platser till denna otroliga pokerupplevelse på soliga Ibiza.

* World Series of Poker och WSOP är varumärken tillhörandes Harrah's License Company, LLC ("Harrah's"). Harrah's varken sponsrar, står bakom eller på något annat sätt associeras med PokerNews Ltd, dess produkter, tjänster eller turneringserbjudanden.

Vad tycker du?

Fler nyheter