Mike "The mouth" Matusow vinner tuff final

Mike "The mouth" Matusow vinner tuff final 0001

Det blev till sist Mike Matusow som drog det längsta strået I den otroligt tuffa finalen av event 18 - $5000 No Limit 2-7 draw w. rebuy efter att han besegrat Jeff Lisandro heads-up. Segern gav Mike hans tredje wsop-armband genom tiderna och en prischeck på $537,862. För sin andraplats inkasserade Lisandro $347,004.

Som väntat blev det en hårt fight spelarna mellan med tanke på namnen vi hade i denna final. Eller vad sägs om Tony G, Barry Greenstein, Erick Lindgren, Mike Matusow, David Benyamine, Jeff Lisandro och Tom Schneider samlade vid ett och samma bord.

Först att lämna finalen blev David Benyamine följt av Tony G. Tom Schneider stod sen näst på tur och Erick Lindgren fick sina drömmar krossade om ett andra armband i årets WSOP då han slogs ut på en fjärdeplats. Barry Greenstein skulle bli den sista spelaren att lämna finalen innan heads-up som stod mot Lisandro och Matusow. Spelarna bjöd verkligen publiken på en underhållande final där spelet vägde fram och tillbaka med ingen klar dominans från någon av spelarna. Vid ett läge i turneringen satt Matusow med enbart 10 stora mörkar men med lite tur och bra spel lyckades han hämta igen och sen till slut ta hem segern.

I ett uttalande efter segern sa Matusow:

– Jag känner inte riktigt till det här spelet, skämtade han. Men jag kan däremot No-limit och fortsätter jag att spela som jag gjort i denna turnering, då kan det bli ett riktigt intressant World Series.

Vad tycker du?

Fler nyheter

Other Stories