Ladbrokes firar sin 1.000.000.000 hand!

Ladbrokes firar sin 1.000.000.000 hand! 0001

För varje dag som går kommer Ladbrokes Poker allt närmare en ny milstolpe. Denna gång gäller det en miljard spelade händer, något som Ladbrokes självfallet tänker fira. En mängd olika priser kommer att delas ut till de spelare som varit involverade i denna spelade hand men framför allt kommer det att hållas en freeroll och inte vilken freeroll som helst, utan världens största freeroll.

Enligt Ladbrokes beräkningar kommer miljardhanden att spelas omkring den 15 juni och det firas med att Ladbrokes anordnar en "Billionth freeroll" med en total prissumma på över $300 000! Hela denna prissumma gäller diverse WSOP vinster och kommer att spelas första söndagen efter att denna milstolpe passerats, dock minst 48 timmar efter. Självfallet kommer det att ställas vissa krav på spelarna för att få delta i denna freeroll och dessa är:

Spelarkrav:

- Som spelare måste du ha spelat in minst 50 poäng genom cash, turneringar eller sit-n-go under dagen då denna miljardhand spelas.

- Du måste vara bland de 600 första som anmäler sig till denna turnering, efter att inbjudningarna skickats ut från Ladbrokes. Ladbrokes har nämligen satt en begränsning på 600 spelare till denna turnering.

Priser att slåss om i denna freeroll:

1. De 20 bästa spelarna kommer alla att få resa till årets World Series of Poker för att där representera Team Ladbrokes Poker. Alla dessa spelare vinner varsitt $14 000 WSOP paket.

2. Nästa 200 spelare kommer alla att få möjligheten att bli medlem i Team Ladbrokes Poker, genom att få spela i en $109 Ladbrokes daglig WSOP final, med ett $14 000 WSOP paket på spel.

Ytterligare freerolls

Som ni kanske redan sett har PokerNews, tillsammans med Ladbrokes Poker, inlett ett intensivt samarbete där vi levererar högt värderade freerolls till våra läsare. Nyligen hölls en $20 000 freeroll där den lyckliga vinnaren kunde inkassera $5000, genom att spela i en FREEROLL! Detta var den första av totalt tre frirullar som kommer att hållas, med den andra planerad till den 24 juni och den sista spelas den 31 juli. Detta är onekligen en otrolig möjlighet för dig som spelare att vinna riktigt stora pengar utan att själv behöva riskera dina egna surt förvärvade slantar. I den senaste freerollen deltog strax över 500 spelare vilket innebär att chanserna är riktigt goda till att vinna! Missa inte denna chans! För information om dessa och andra kommande freerolls, besök då vår freeroll sida.

Vad tycker du?

Fler nyheter

Other Stories