Vicky Coren ansluter sig till Team Pokerstars

Vicky Coren ansluter sig till Team Pokerstars 0001

Nu var det åter dags för Team PokerStars att utökas. Denna gång ser vi Vicky Coren ansluta sig till laget. Tillsammans med Team PokerStars kommer Vicky nu att bli en fast spelare under kommande EPT-säsong, där hon kommer att spela så gott som alla event. Hon ansluter sig till spelare som Daniel Negreanu och Joe Hachem.

Coren är den av de engelska kvinnorna som tjänat mest inom poker och har under sin karriär presterat fina resultat med bland annat segern i EPT London 2006. Förutom sin spelskicklighet är även Vicky känd som en pokerskribent och tv-personlighet. Varje vecka publiceras artiklar i The Observer och Guardian skrivna av Vicky och hon kan ses framträda i tv-programmen Balderdash och Piffle på BBC samt i BBC Radio 4. De som följt EPT-säsongerna har säkert också hört hennes röst kommentera finalborden under årens lopp.

Marknadschefen på PokerStars, Thomas Wyse sa följande om Vicky Corens intåg i Team PokerStars:

- Vicky tillhör en av de populäraste spelarna i England och är absolut en av de mest framgångsrika. Hon är inte bara den första kvinnan att ha vunnit ett EPT-event hon är också en entusiastisk och elegant ambassadör för pokern i sin helhelt. Vi är oerhört glada över att få se Vicky ansluta sig till Team PokerStars.

- Jag är uppriktigt stolt och glad över att bli ansedd som en ambassadör för spelet, ett spel som jag älskar. Och nu att bli medlem i Team PokerStars är pricken över i:et. PokerStars har varit min tillhållsplats under de senaste åren och när jag fick förfrågan tvekade jag inte en sekund. Jag är också speciellt glad över att få kunna hjälpa till att marknadsföra EPT, ett event som låg högst bland mina favoriter redan innan min seger i London. Team PokerStars har en omfattande och spännande skara spelare ansluta till sig och jag är oerhört glad att idag få tillhöra denna skara spelare.

Vad tycker du?

Fler nyheter

Other Stories