Team Betfair utökas med ännu en ung pokertalang

Team Betfair utökas med ännu en ung pokertalang 0001

Team Betfair kanske är mest kända för Annette Oberstad, efter hennes seger vid fjolårets World Series of Poker Europa. I heads-up besegrade de blott 19-åriga stjärnskottet engelsmannen John Tabatabai och säkrade därmed förstapriset på 1 miljon pund. Tabatabai gick inte heller han lottlös från turneringen då hans andraplats gav honom en prischeck på 570 000 pund, motsvarande 6.7 miljoner kronor. Spelarna låg så gott som lika i marker när avgörandet kom. Med en flopp som visade 5-6-7 hamnade spelarna all-in. Tabatabai hade träffat tvåpar, 5-6, samtidigt som Oberstad satt topp set, 7-7-7.

Tabatabai är nu den senaste i raden av pokerstjärnor som anslutit sig till ett poker team. I det här fallet rör de sig om just Team Betfair där han gör Annette Oberstad och Sorel Mizzi sällskap. Han följde upp framgångarna från WSOPE med att vinna All African Poker, en seger som gav honom en miljon Rand, motsvarande 750 000 kronor.

Han kommer nu att spela årets WSOP iförd Betfairs kläder och hoppas självfallet att kunna prestera väl i denna, den första turneringen som Team Betfair spelare. Självfallet kommer spelare online även att kunna spela mot honom då han regelbundet kommer att spela hos Betfair.

- John är en väldigt aggressiv pokerstrateg och det är ett nöje att se honom vid pokerbordet. Även om han inte lyckades hela vägen i fjolårets WSOPE dröjde de inte länge innan han tog hem en stor seger genom vinsten i Afrika. Precis som våra övriga yngligar så visar John att han ska fruktas vid pokerborden. Vi förväntar oss att få se stora saker från denna enorma pokertalang, sa Betfairs poker direktör Bruce Stubbs.

Vad tycker du?

Fler nyheter

Other Stories