Poker After Dark arrangerar par tävling

Poker After Dark arrangerar par tävling 0001

Tv-kanalen NBC populära pokerserie "Poker After Dark" kan snart ses i Tv-rutan igen och inför denna säsong kommer vi att få se en annorlunda tvist jämfört med tidigare program. En blandning av intressanta matchningar och teman i de 6-manna sit-n-go tävlingarna som sänds. Vi kommer bland annat att få se "Love at First Raise," där tre välkända pokerpar spelandes mot varandra och deras partner.

De tävlande i denna veckas "Poker After Dark" (avsnitt 29) är följande kända par:

Jennifer Harman och Marco Traniello

David Benyamine och Erica Schoenberg

Phil Laak och Jennifer Tilly

Dessa sex spelare har alla närvarat i "Poker After Dark" under tidigare avsnitt och vi kommer garanterat att bjudas på underhållande poker. Speciellt intressant är det att se att kvinnorna 3 WSOP armband tillsammans (Harman två och Tilly ett) samtidigt som männen inte har ett enda. Även om de inte har några armband mellan dem betyder de inte att de inte vet något om poker. Både Laak och Benyamine har en mängd större poker titlar bakom sig och Traniello har lyckats med att hamna i prispengarna totalt 15 gånger under tidigare WSOP.

Dessa avsnitt sänds just nu, måndag till fredag i USA och veckans spel avslutas med ett "Directors Cut" avsnitt som sänds under lördagen.

Vad tycker du?

Fler nyheter

Other Stories