888poker
New poker experience at 888poker

Join now to get $88 FREE (no deposit needed)

Join now
PokerStars
Double your first deposit up to $400

New players can use bonus code 'STARS400'

Join now
partypoker
partypoker Cashback

Get up to 40% back every week!

Join now
Unibet
€200 progressive bonus

+ a FREE Unibet Open Qualifier ticket

Join now

PokerNews och Mansion Poker presenterar freerolls för $18 000!

PokerNews och Mansion Poker presenterar freerolls för $18 000! 0001

PokerNews är stolta över att kunna presentera ett samarbete med Mansion Poker där vi ger våra läsare möjligheten att delta i inte mindre än tre exklusiva freerolls, enbart öppna för PokerNews spelare. Bäst av allt är att i en av dessa freerolls står en plats till årets WSOP* på spel.

Först ut står en $2500 "First deposit" freeroll som spelas på söndagen den 25 maj klockan 13:00. För att kvalificera sig till denna freeroll måste spelarna ha laddat ner Mansion Pokers mjukvara via PokerNews, skapat ett konto, gjort en insättning och därefter spelat ihop 1 enda Mansion Poker poäng, allt senast den 23 maj klockan 14:00.

Näst på tur står en $2500 månadsfreeroll som spelas på söndagen den 8 juni klockan 14:00. För att kvalificera sig till denna freeroll måste spelarna ha laddat ner Mansion Pokers mjukvara via PokerNews, skapat ett konto, gjort en insättning och därefter spelat ihop 1 enda Mansion Poker poäng, allt senast den 6 juni klockan 14:00.

Sist, men inte minst, håller vi i en $13 000 Team PokerNews WSOP* freeroll som spelas på lördagen den 14 juni klockan 14:00. För att kvalificera sig till denna freeroll måste spelarna ha laddat ner Mansion Pokers mjukvara via PokerNews, skapat ett konto, gjort en insättning och därefter spelat ihop 200 Mansion Poker poäng. Allt detta måste vara uppfyllt senast den 12 juni klockan 23:59. Alla kvalificerade spelare kommer sedan att få en inbjudan till turneringen.

Vinnaren av denna $13000 Team PokerNews freeroll kommer få ett paket som innefattar inköp till Main Event värt $10 000 samt $3000 i kontanter till resa samt boende. Utöver allt detta blir spelaren medlem i Team PokerNews och kan därigen dra nytta av de fördelar som finns för medlemmarna i laget. Som medlem får spelarna bland annat en PokerNews väska fylld med material och kläder samt en inbjudan till ett exklusivt välkomstparty på plats i Las Vegas.

Har du redan ett konto hos Mansion Poker? Oroa dig inte, även du kan delta i månadsfreerollen och Team PokerNews freerollen, så länge som du skapat ditt konto genom PokerNews samt uppfyllt de individuella kraven för respektive freeroll.

[I]PokerNews rekommenderar: Dra nytta av vår fantastiska insättningsbonus när du skapar ett konto hos Mansion Poker. Få 100 % upp till $500 på din första insättning.[/I]

Vad tycker du?