Spela biljard och vinn en resa till World Series of Poker

Spela biljard och vinn en resa till World Series of Poker 0001

Tillhör du den skara spelare som gillar att spela både biljard och poker, då är detta något för dig. PoolStars erbjuder sina spelare möjligheten att kvalificera sig till årets World Series of Poker via en WSOP freeroll biljardturnering.

PoolStars är en webbsida som nyligen slagit upp dörrarna och här har spelare möjligheten att spela biljard online. Nu arrangerar PoolStars också en online turnering för sina spelare med en plats till årets WSOP Main Event på spel. Vinnaren kommer att få ett prispaket värt hela $12 500!

Att bli medlem hos PoolStars är helt gratis och som medlem får spelarna en rad erbjudanden som de kan ta del av. För närvarande är sidan under betatestning och med anledning till detta erbjuds en stor mängd möjligheter för spelarna att pröva på denna nya sida. Varje söndag spelar de 64 bästa spelarna från veckans ledartavla om en prispott på $300.

Se till att inte missa denna otroliga möjlighet att vinna dig en plats till årets WSOP genom PoolStars. Kvalificeringstävlingar hålls varje dag under maj månad där spelarna har möjlighet att kvalificera sig till WSOP finalen som spelas den 7 juni. Vinnaren får som sagt ett prispaket värt $12 500, ett paket som innehåller inköp till Main Event värt $10 000 samt $2500 i kontanter för att täcka resa samt boende under vistelsen i Las Vegas. Spelet som gäller under kvalificeringstävlingarna och finalen är 9-ball och de åtta bästa spelarna från varje kvalificeringsheat tar sig vidare till finalen, en final som kommer ha maximalt 256 spelare.

Vad tycker du?

Fler nyheter

Other Stories